Een aanvraag indienen

Uw e-mailadres *

Onderwerp *

Hallo Habbo, ik ben *

Vertel ons wie je bent

Ik wil het graag hebben over *

Kies de optie die jouw vraag het beste omschrijft! Zorg dat je de juiste keuze maakt, dat helpt ons jou sneller te kunnen helpen.

Mijn Habbonaam is.. *

Ben je een Habbo speler, dan hebben we de naam van jouw Habbo nodig om je verder te kunnen helpen. Bent u de ouder/verzorger van een Habbo speler, dan hebben wij de naam van het account van uw kind nodig.

Omschrijving *

Vul hier je vraag of probleem in. (Indien dit over een Ban gaat gelieve <b> de einddatum </b> te vermelden). Je zult dan spoedig een antwoord ontvangen van een van onze medewerkers van Habbo Player Support. Vergeet niet onze <a href="http://help.habbo.nl/forums">FAQ</a> te checken voor je ons een mail stuurt. Veel voorkomende vragen worden daar reeds beantwoord.

Wil je ongewenst gedrag of een vervelende gebeurtenis bij ons melden, (bijv.lastigvallen, pesten, seksuele gesprekken of iets anders waar je niet op zat te wachten) roep dan een Moderator via het Gele Uitroepteken in het hotel zelf - Player Support kan je hierbij <b>niet</b> helpen. Mocht je niet weten hoe je een Moderator kunt roepen, raadpleeg dan <a href="http://help.habbo.com/entries/133626-how-do-i-report-a-problem-to-a-moderator">hier</a> onze handige gids.