Technische ondersteuning - Apple

Heb je problemen met Habbo op je iPad of iPhone, verwijder de app en installeer deze opnieuw op je toestel. Dit kan het probleem oplossen.

Zorg ervoor dat je een goede internet verbinding hebt. Heb je problemen dat de app crasht of vastloopt, probeer de Habbo app dan eens opnieuw op te starten:

- Dubbelklik op de Home knop op het toestel
- Veeg met je vinger van rechts naar links om door de apps te scrollen
- Veeg met je vinger naar boven om de app te sluiten

Je kunt ook alle andere apps die je open hebt staan sluiten om zo geheugen vrij te maken. Als je nog steeds problemen hebt, kun je het toestel opnieuw opstarten door gelijktijdig de aan/uitknop in te drukken.