Technische ondersteuning - Android

Heb je problemen met Habbo op Android, verwijder de app en installeer deze opnieuw op je toestel. Dit kan het probleem oplossen. Dit kan het probleem oplossen.

Zorg ervoor dat je een goede internet verbinding hebt. Heb je problemen dat de app crasht of vastloopt, probeer de Habbo app dan eens opnieuw op te starten:

–        Ga naar Instellingen
–        Ga op je toestel naar Applicaties of Applicatiebeheer
–        Kies Habbo
–        Kies Nu stoppen

Je kunt ook alle andere apps die je open hebt staan sluiten om zo geheugen vrij te maken. Als je nog steeds problemen hebt, kun je het toestel opnieuw opstarten door gelijktijdig de aan/uitknop in te drukken.