MetaMask wallets

MetaMask wallets zijn nodig om allerlei dingen te kunnen doen binnen ons ecosysteem, maar ze moeten vooral gezien worden als een middel om toegang te krijgen tot de Immutable Marktplaats en als bewaarplek van Premium Collectibles: Genesis Habbo Avatars, Gecrafte Habbo Avatars, Habbo Portretten en Habbo X Kamers.

Andere toepassingen voor MetaMask-wallets:

1. Toegang tot Habbo X
  2. Toegang tot de Habbo Collectibles Shop, crafting, Crafted Avatar creatie, en meer.
  3. Toegang tot de Immutable’s Marktplaats / ruilmogelijkheden voor meubi, kleding, token, add on, en huisdier collectibles

Je kan hier een gratis MetaMask wallet halen. Houd er rekening mee dat de servicevoorwaarden van MetaMask vereisen dat gebruikers 18+ jaar oud zijn.