Credits verdienen

Wat is het precies?
De laatste tijd bieden wij via Habbo de mogelijkheid aan om Credits te verdienen. Zoals we altijd zeggen dat gratis credits niet bestaan is dat ook hierbij nog altijd het geval! Echter is het dus wel mogelijk om deze te verdienen op Habbo Hotel.

Wat je hiervoor hoeft te doen is meedoen aan speciale acties op de verdien Credits pagina. Dit betekent dat je bijvoorbeeld een enquête invult en dan Credits krijgt. Lees wel altijd goed de kleine lettertjes in de voorwaarden van de actie. Zorg er daarnaast altijd voor dat altijd onderstaande link in je adresbalk staat voor je op een actie klikt: http://www.habbo.nl/credits/creditOffers

Wat doe ik als ik de Credits niet heb ontvangen?
Je kunt de status van je Credits bekijken door op 'Ondersteuning' rechts in het schermpje te klikken. Heb jij je Credits niet ontvangen? Neem dan contact op met de offer provider.