Wat zijn Habbo Credits?

Wat zijn Habbo Credits?
Een Habbo Credit is de munteenheid die in het Hotel gebruikt wordt. Ze worden gebruikt om te betalen voor de extra's in het Hotel, zoals meubels voor je kamer en huisdieren.

Heb ik Habbo Credits nodig om in Habbo Hotel te spelen?
Nee! Je hebt alleen Habbo Credits nodig als je gebruik wilt maken van de extra functies zoals meubels, huisdieren, etc.

Wat kan ik met Habbo Credits kopen?
Habbo is gratis en iedereen is welkom, of je nou Habbo Credits koopt of niet. We bieden wel "extra's" aan, die je kunt kopen met Habbo Credits waaronder:

- Meubels. Je kunt Meubi aanschaffen om je kamer te decoreren en om te creëren wat je wilt! De Meubi is verkrijgbaar in de Shop (te vinden door te klikken op het winkelwagen icoon in het Hotel).
- Habbo Club. Je kan HC lidmaatschap kopen voor 14 dagen of langer. Je hebt dan toegang tot exclusieve kleding en gratis cadeaus. Klik hier voor meer informatie.
- Habbo Wisselkoers. Je kunt je credits inwisselen voor speciale Credit Meubi, die je vervolgens kunt ruilen met andere Habbo's.

Meer informatie over Habbo Credits, kun je vinden in de Habbo Winkel.

Hoe kan ik Habbo Credits kopen?
Er zijn verschillende manieren om Credits te kopen.

Op Habbo bieden wij verschillende manieren om Habbo Credits te kopen.Zo bieden wij je het gemak en veiligheid van de aankoop van Habbo Credits met een creditcard. Wij accepteren alle gangbare creditcards en betaalkaarten (zoals Visa, Mastercard, American Express en Diners Club). We bieden ook de mogelijkheid om Habbo Credits te kopen via SMS vanaf je mobiele telefoon. Habbo werkt ook samen met verschillende leveranciers, die prepaid kaarten  verkopen in meerdere winkels bijvoorbeeld de Paysafecard.

Vergeet niet: bij de aankoop van Habbo Credits is het noodzakelijk dat je altijd eerst de rekening betalers toestemming vraagt.

Ik heb Habbo Credits gekocht, maar heb deze nooit ontvangen. Hoe lang heb ik de tijd om de Credits te reclameren?
Als je een probleem hebt gehad met de aankoop van Credits, heb je zes maanden vanaf het moment dat het probleem zich voordeed om contact met ons op te nemen zodat wij het voor je uit kunnen zoeken.

Waarom kunnen Habbo Credits niet gratis zijn?
Habbo Hotel is voor iedereen beschikbaar. Een bezoek aan het Hotel is gratis. In tegenstelling tot andere diensten die een soortgelijke ervaring bieden, hoef je niet te betalen voor een CDROM of maandelijks te betalen voor een lidmaatschap. Er hoeft alleen betaald te worden voor "extra's" die het Habbo Hotel voor een betaalbare prijs aanbied, zoals meubi en huisdieren.Iedereen kan dus een digitale televisie in het Hotel hebben! Je bent van harte welkom in het Hotel, of je nou Credits koopt of niet.

Ik heb een website bezocht die gratis Credits aanbied, maar ik heb de Credits niet ontvangen. Waarom niet?
Er bestaat namelijk niet zoiets als gratis Credits!

De enige plek om Habbo Credits te kopen is vanaf de officiële Habbo website voor jouw land. VInd onderin de officiële Credits pagina die bij jouw land hoort.
Accounts die Credits hebben gekocht vanaf niet officiële bronnen worden permanent verbannen in het Hotel. Let op dat de aanschaf van Habbo Credits op andere sites gevaarlijk kan zijn en kan leiden tot het verlies van je Habbo account.

Als je sites hebt bezocht die gratis or goedkoop credits aanbieden, heb je grote kans dat je account in gevaar is. Deze sites zijn opgericht door mensen die jouw account en Habbo Meubi willen stelen. Je kunt hierdoor je account, Meubi en credits verliezen!

Als je zo'n website hebben bezocht, raden wij je aan om je Habbo wachtwoord onmiddellijk te veranderen, het uitvoeren van een anti-virus scan en spyware software te gebruiken om ervoor te zorgen dat je computer en de beveiliging van je account niet zijn aangetast.

Officiële Habbo Credits pagina’s:

•    Habbo.com
•    Habbo Brazilië
•    Habbo Spanje
•    Habbo Italië
•    Habbo Frankrijk
•    Habbo Duitsland
•    Habbo Turkije
•    Habbo Nederland/België
•    Habbo Finland

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk