Hoe kan ik de hulp van een Moderator of Guardian inroepen?

In Habbo Hotel werken wij met 2 verschillende soorten online hulpverlening. De Guardians en de Moderators.

Wat zijn Guardians?
De Guardians zijn sinds 2012 een nieuw level in de Habbo Helpers feature. Als Guardian kunnen Habbo's ons helpen de Community veilig te houden door actie te ondernemen in geval van pesten en andere situaties zoals korte vragen over Habbo Hotel. Op deze manier kunnen onze Moderators zich bezig houden met problemen die wat meer aandacht en onderzoek nodig hebben. Guardians vormen dus een mooie bijdrage in het creëren van een veilige, positieve en actieve Community.

Wanneer en hoe roep ik een Guardian?
Wanneer een Habbo aan het pesten of aan het irriteren is kan je hulp van de Guardians inroepen. Maar ook voor een rondleiding door het Hotel of een vraag over Habbo kan je prima bij hun terecht. Je kunt in het Hotel rechts bovenin op 'Help' klikken waarna je in een scherm terecht komt waarin je kunt aangeven wat het probleem is. Klik op het probleem wat het beste van toepassing is op jou en de weg wijst zich daarna vanzelf.
In het geval dat iemand vervelend is kan je ook direct op de Habbo klikken en de 'Geef aan' functie gebruiken. Je komt dan in hetzelfde scherm terecht.

Wat zijn Moderators?
Moderators, ook wel Mods genoemd, zijn professionele toezichthouders die in dienst zijn van Sulake. Zij zijn tijdens de openingstijden van Habbo Hotel (half 7 's ochtends tot half 2 's nachts) aanwezig in het Hotel om snel en effectief hulp te kunnen bieden aan mensen die zich bedreigd of geïntimideerd voelen door een andere Habbo.

Wanneer en hoe roep ik een Mod?
Zie je een Habbo zich ontzettend misdragen of ben je verwikkeld geraakt in een gesprek waarin jij je totaal niet prettig voelt? Klik dan op de Habbo in kwestie of op 'Help' rechts bovenin het scherm en geef aan dat je met een noodgeval zit. Er word dan direct een kopie opgeslagen van de chat die gaande is tussen jou en de aangegeven Habbo. Één van onze Moderators pakt jouw oproep zo snel mogelijk op en gaat achter de schermen de chatlog teruglezen. De Moderator zal op basis van dat chatlog en de Habbo regels beslissen of de Habbo in kwestie een (permanente) verbanning uit het Hotel of een waarschuwing krijgt.  Voor alle "echte" dringende zaken kun je direct op "krijg onmiddelijk hulp!" klikken. Je hebt hier ook de optie om meteen uit de kamer verwijderd te worden.

De volgende Moderators zijn actief op Habbo:
  • MsAnita
  • Filomiena
  • MrsDog