Wat moet ik doen als ik denk dat iemand mijn wachtwoord weet?

Onmiddellijk je wachtwoord veranderen via je Habbo instellingen op de homepage.

LET OP:
Verander nooit je wachtwoord in iets dat een ander je heeft opgegeven! Als een ander je wachtwoord weet, kan hij inloggen op jouw Habbo account. Als iemand om je wachtwoord vraagt, geef deze Habbo dan aan bij ons moderatie team (klik op de Habbo en kies 'geef aan') om om hulp te vragen.