Iemand heeft mijn meubels gestolen. Wat moet ik doen?

Als jij net op je account bent ingelogd en merkt dat er spulletjes of Credits missen, dan kan het zijn dat je slachtoffer bent geworden van diefstal. Het is dus voor een ander mogelijk geweest om jouw wachtwoord te achterhalen en op je account in te loggen.

Habbo Hotel doet haar uiterste best om een zo veilig mogelijke omgeving voor haar spelers te creëren. Wij waarschuwen dan ook regelmatig dat spelers hun account veilig dienen te houden en op moeten passen voor spelers die ze proberen op te lichten.

Wij verwachten dat onze spelers naar ons advies luisteren en onze safetytips goed doorlezen.

Je kunt je bijvoorbeeld afvragen of je wel een veilig en moeilijk wachtwoord had gebruikt. Er bestaat namelijk software die simpele wachtwoorden (bijvoorbeeld hallo123 of vri3nd345) makkelijk kan achterhalen. Scammers maken hiervan vaak gebruik en kunnen zo gemakkelijke wachtwoorden achterhalen. Lees daarom onze FAQ "Alles over jouw account" goed door.
Daar staan de beste veiligheidstips om jouw account optimaal te beveiligen.

Als je zelf zeker weet dat je aan niemand je wachtwoord hebt gegeven, is de kans groot dat een keylogger, trojan horse of iets dergelijks op je computer terecht is gekomen. Vaak heb je dat zelf niet eens door.

We willen je adviseren toch nog eens goed te scannen met antivirussoftware. Mocht je deze software niet bezitten, dan kun je deze ook gratis downloaden, via Google zijn verschillende gratis programma's te vinden die prima werken.

Mocht dat het allemaal niet zijn, denk dan goed na of je niet per ongeluk je gegevens hebt ingevuld op een scamsite of een andere site die heel erg op Habbo lijkt. Deze sites zijn door anderen gemaakt om jou te verleiden je wachtwoord in te vullen,  of laten jou met zogenaamde spyware achter.  Mocht dat het geval zijn, ben je inderdaad naar een site die gratis Credits belooft geweest, scan dan onmiddellijk je computer en verander daarna je wachtwoord via je Habbo ID.

Habbo Hotel kan helaas geen verantwoordelijkheid nemen voor fouten in de persoonlijke beveiliging. Wij garanderen dat, mits het wachtwoord goed wordt bewaard, diefstal op Habbo Hotel onmogelijk is. Wij kunnen daarom geen gestolen meubels retourneren.

Je kunt hier meer over lezen in onze Algemene Voorwaarden.