Bestanden uitwisselen via Habbo

Kan ik een virus in mijn pc krijgen door een bezoek aan Habbo Hotel?
Nee, dat kan niet. Niemand kan via onze website programma's en bestanden met anderen uitwisselen. Het is dus niet mogelijk om in Habbo een virus op te lopen.

Een Habbo dreigde dat hij mij een virus zou sturen als ik hem mijn wachtwoord niet gaf. Kan hij dat doen?

Niemand kan je in het Hotel een virus sturen. Wees gerust. Als iemand zoiets zegt, dan is dat bluff. In het hotel kun je geen bestanden versturen. Habbo Hotel geeft geen e-mailgegevens van zijn gebruikers aan andere Habbo's.

Maar, als je tegen al onze waarschuwingen in toch die persoon je msn of e-mailadres hebt gegeven... Tja.