Mag ik mijn wachtwoord weggeven?

NEE!

Allereerst is het belangrijk te onhouden dat je wachtwoord alleen voor jouw ogen bestemd is. Als iemand je wachtwoord weet kan hij bij je meubels en credits. Vergelijk het maar met de pincode van je bankrekening.

Als iemand om je wachtwoord vraagt heeft die altijd verkeerde bedoelingen, hoe mooi zijn/haar verhaal ook klinkt.

Ben je in het hotel schakel dan ons moderatie team in om deze persoon te verbannen. Dit kun je doen door te klikken op 'help' rechts bovenin je scherm.

Maar als ik mijn wachtwoord typ, dan komen er toch sterretjes te staan?

Nee, als je je wachtwoord typt in het hotel, kan iedereen in de kamer die zien. We hebben geen systeem om alle verschillende wachtwoorden in het taalfilter te zetten.
Als iemand je vertelt dat, als je je wachtwoord typt, er dan *** komt te staan, dan is dat een truc om achter jouw wachtwoord te komen. Schakel ons moderatie team in om die persoon te laten verbannen via 'help' rechts bovenin je scherm. Verlaat daarna de kamer.