Onze Safety pagina's

Om jullie zo goed mogelijk te kunnen helpen tijdens het surfen op Habbo en het internet hebben wij alle tips en adviezen op het gebied van online veiligheid verzameld op onze Safety Pagina's. Zo hebben we een Safety Centrum gecreëerd en hebben we de Gids voor Ouders in een nieuw jasje gestoken (erg leuk om even met je ouders door te lezen)! Natuurlijk zijn de gegeven tips en adviezen vooral bedoeld voor jouw bezoeken aan Habbo maar het kan ook goed van pas komen bij andere sites die je bezoekt tijdens het surfen op het web.

Wil jij ook de valkuilen van het internet al van mijlenver aan zien komen en op de hoogte zijn van alle ins en outs op het gebied van safety? Klik dan hier en je komt vanzelf uit bij de juiste pagina's of ga naar www.habbo.nl en klik op 'Safety Tips' rechts onderin het scherm.