Scam mails

Omdat we het niet vaak genoeg kunnen zeggen willen we jullie nogmaals waarschuwen voor scam mails. Soms krijg je e-mails in je inbox die zogenaamd van Habbo afkomstig zijn. Alle mails waarin gevraagd wordt om je gegevens (zoals je wachtwoord) te bevestigen/toe te sturen of waarin wordt gevraagd om op een link te klikken moet je meteen in de prullenbak gooien!

Habbo zou je nooit vanuit het niets een email toesturen met daarin bijvoorbeeld de vraag of je op een bepaalde link zou willen klikken om daar je gegevens op in te vullen. Let dus goed op als je een email krijgt en laat je niet zomaar van de wijs brengen. Ditzelfde geldt natuurlijk voor scamsites; bezoek nooit sites die je gratis Credits, Staff, meubi, cheats of andere onzin aanbieden want je kunt er zeker van uit gaan dat je op die manier gehackt wordt!