De wachtwoord Top 10

Hey Habbo's!

Het is weer eens tijd om de wachtwoord top 10 in het zonnetje te zetten want zoals jullie weten is het raadzaam om iedere maand een nieuw wachtwoord te verzinnen voor je account. Hieronder hebben wij een top 10 voor jullie samengesteld met supergoede tips die zijn samengesteld door onze spelers:

1. lollebolxD Maak altijd gebruik van hoofdletters, gewone letters, tekens en cijfers. Zorg er ook voor dat je niet een te makkelijk wachtwoord neemt, want Abc1 is makkelijk te raden.

2. oenig Gebruik geen standaard informatie over jezelf als wachtwoord zoals je geboortedatum, je naam, de naam van je huisdier of namen van familie.

3. ..PluiSke.. Neem een voorwerp dat bij je in de buurt ligt, verander sommige letters in cijfers en voeg hier en daar een hoofdletter toe. Een goed voorbeeld zou zijn: A4n5t3k3R (Aansteker). Voor anderen lastig te kraken, voor jou makkelijk te onthouden.

4. kayton7835 Verander je wachtwoord zo vaak mogelijk en vertel deze aan niemand! Ga nooit naar sites voor gratis Credits (scamsites) of retro Hotels want dan komen scammers achter je gegevens en kan je al je meubels op Habbo kwijtraken!

5. explosionhabbo Bescherm je computer met een virusscanner en een goede firewall als je online bent. Dit helpt tegen hackers of andere gevaren zoals virussen en keyloggers zodat ze je account niet kunnen hacken.

6. Hilvaro Bewaak je wachtwoord met je leven! Vertrouw niemand je wachtwoord toe, zelfs je allerbeste vrienden niet. Personen kunnen zich anders voordoen op het internet, ook jouw vrienden dus!

7. tipptopp Vul nooit gegevens in op sites die niet van Habbo zijn en trap nooit in mails die zogenaamd van Habbo komen. Habbo zou nooit mails sturen met daarin het verzoek je wachtwoord naar hun toe te zenden of om op een link te klikken!

8. mac-1- Gebruik verschillende wachtwoorden voor alles waarbij je een wachtwoord nodig hebt Dat is misschien moeilijk te onthouden, maar wel het veiligst!

9. lynn@2000 Het aangeraden hoeveelheid symbolen voor je wachtwoord is 15, hier zijn 768.909.704.948.766.668.552.634.368(!) mogelijkheden voor! Voordat hackers dat wachtwoord hebben geraden zijn ze wel een paar jaartjes verder!

10. sjerries Je wachtwoord is net als je ondergoed: neemt vaak een nieuwe, en je laat het aan niemand zien!

Cassy, C0mMun!ty C()()rd!naT0r