Nieuwe scam mail in omloop!

Hallo Habbo's!

Na de scam mail van vorige week is er nu een nieuwe mail die hackers per email naar verschillende Habbo's sturen. De scam mails die op het moment rondgaan zijn mails met daarin een vriendenverzoek of het bericht dat je Habbo account tijdelijk geblokkeerd zal worden en je op een link moet klikken om dit te voorkomen.

Natuurlijk is dat helemaal niet waar en zal je al snel zien dat, zodra je op de link klikt, je op een andere site bent dan Habbo.nl. Check daarom áltijd de adresbalk bovenin je scherm als je ergens op hebt geklikt! Ben je op een scamsite terecht gekomen na het klikken op de link in zo'n mail? Sluit dan direct de pagina, check je computer op virussen en spyware en verander daarna meteen je wachtwoord.

Be smart, be safe!

Groetjes van het Habbo NL Team