Het Ambassadeurs Team!

De ambassadeurs zullen de nieuwe Habbo generatie welkom heten in Habbo en hen zo goed mogelijk op weg helpen! Hieronder vind je meer informatie over het Ambassadeurs Programma.

Wie zijn de Ambassadeurs?
Ambassadeurs zijn ervaren gebruikers die een rol als adviseur hebben voor de nieuwe gebruikers en helpen mee om de community van slecht gedrag in de openbare kamers te behouden. Ambassadeurs zijn gebruikers die zijn gekozen voor hun gezond verstand en ervaring in Habbo. Zij hebben bewezen een opmerkelijke "helping spirit" te hebben.

Wie zitten er momenteel in het team?

Ambassadeurs:
- Cola-fless (Master Ambassadeur)
- .:Red-Bull:. (Master Ambassadeur)
- Turti (Master Ambassadeur)
- Iza620 (Master Ambassadeur)
- Mr.mayhem2
- Supertippie
- .Tets
- .:Pink-Girl:.
- marioneke43


Hoe kan ik een Habbo Ambassadeur herkennen?
De Ambassadeurs dragen een speciale badge genaamd “Ambassadeur Habbo Hotel”. Daarnaast hebben ze ook vaak een effect aan waardoor de badge boven hun hoofd gloeit binnen Habbo. Ze typen vaak ook uit een speciaal tekstwolkje. Hierdoor kunnen Habbo’s die een ambassadeur zoeken ze sneller herkennen.

Wat voor rechten hebben Habbo Ambassadeurs?
De Ambassadeurs kunnen Habbo's een alert sturen. Dit is een waarschuwing voordat er actie word ondernomen. Verder kunnen Ambassadeurs Habbo's uit de kamer wegsturen. Bijvoorbeeld wanneer een Habbo de kamer blokkeert. Een Habbo ambassadeur kan evenals ook een mute uitdelen. Indien een Habbo zich blijft misdragen kan deze één uur tot 18 uur typverbod hierdoor krijgen, afhankelijk van de ernst.


Hoe meld ik slecht gedrag bij de Ambassadeurs?
Er kunnen geen hulp verzoeken verstuurd worden naar de Ambassadeurs. Wij adviseren je een Habbo Helper aan te spreken. Aarzel zeker niet om de Ambassadeurs vragen te stellen als je ze tegenkomt in het Hotel.


Word ons moderatie team vervangen door de Ambassadeurs?
Ambassadeurs nemen niet het werk over van ons moderatie team. De extra rechten van de Ambassadeurs zijn alleen bruikbaar in openbare kamers. Ernstige gevallen van het niet naleven van de Habbo Regels moeten altijd gemeld worden aan ons moderatie team.


K
an ik ook een Ambassadeur worden?
Hoewel er geen open selectieprocedure bestaat, kan het zo zijn dat wij in de toekomst het team moeten uitbreiden. Elke ervaren user die alles over de features van Habbo weet en bewezen heeft dat hij/zij een goede user is met de nodige “helping spirit” kan een geschikte kandidaat zijn.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk