Hoe werkt het Ruilen op Habbo?

Habbo heeft een veilig ruilsysteem; je kunt items ruilen zonder bang te zijn dat ze worden gestolen. Om privé met een andere Habbo te handelen, moet je eerst vrienden met ze zijn. Om een ​​item privé en rechtstreeks aan een vriend te verkopen, selecteer je je vriend als doel-Habbo wanneer je een item uit je inventaris op de marktplaats zet. Om openbaar te handelen, kun je de openbare marktplaats gebruiken. 

Onthoud: je moet een ruilpas hebben om met andere Habbo's te kunnen ruilen! Hieronder vind je enkele antwoorden op veelvoorkomende handelsvragen.

Hoe weet ik of een andere gebruiker mag ruilen of niet?

Hoewel je niet kunt zien of een andere Habbo kan ruilen of niet, kun je zien of je het wel kunt door je achievements voor de ruilpas-badge te controleren.

Hoe ruil/verkoop ik items?

Selecteer in je inventaris het item dat je wilt verkopen. Selecteer in het dialoogvenster dat verschijnt de vriend aan wie je het wilt verkopen. Als je klaar bent met het te koop aanbieden van je item, zal de andere Habbo je aanbod zien in hun inkomende privé-transacties in het gedeelte van de Marktplaats. Ze kunnen het dan kopen!

Als je een item van een vriend wilt kopen, moet je hem vragen om een ​​privé aanbieding voor je te doen op de hierboven beschreven manier. Vervolgens kun je het item kopen uit je inkomende privé aanbiedingen op de Marktplaats.

Hoe kan ik meerdere items ruilen?

Veelvouden van één product kunnen allemaal tegelijk in de Marktplaats te koop worden aangeboden, maar ze worden altijd één voor één verhandeld. Onthoud: het aanbieden van elk item dat te koop wordt aangeboden, wordt geleverd met operationele kosten. Het kopen van een item kost het aantal credits dat op de Marktplaats staat vermeld.

Wat is credit meubi?

Credit meubi zijn items die kunnen worden omgezet in credits door erop te dubbelklikken. Deze items worden voornamelijk gebruikt in transacties van speler naar speler. Wanneer je credit meubi ontvangt in een transactie (bijv. Goudstaven, Diamanten Eenden, 2016 Bubbelsap, enz.), Ontvang je de creditwaarde in je portemonnee of kluis in plaats van dat deze items aan je inventaris worden geleverd. In plaats van een goudstaaf te ontvangen, ontvang je dus 50 credits.

Moet ik ruilen?

Nee, je hoeft niet te ruilen als je dat niet wilt.

Kan ik gratis meubi krijgen of mijn meubi verdubbelen of verdrievoudigen door te ruilen?

Habbo's zullen vaak beweren dat ze je meubi kunnen verdubbelen als je ze ruilt, of dat je hierdoor gratis meubi kunt krijgen. Dit is niet waar; ze proberen waarschijnlijk je meubi te stelen. Als iemand dit probeert, moet je een hulpverzoek' sturen en dan de kamer verlaten.

Kan ik nog steeds cadeaus van andere Habbo's ontvangen als ik geen ruilpas heb?

Ja, dat kan.

Wat zijn items waard?

Er is geen gids voor wat items waard zijn, ze zijn waard wat je bereid bent te accepteren of ervoor te betalen.Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk