Hoe werkt het Ruilen op Habbo?

Hoe ruil ik mijn Habbo Meubi?
Habbo Hotel heeft een veilig ruilsysteem, je kan jouw Meubi ruilen zonder bang te zijn dat je bestolen word. Om met een andere Habbo te kunnen ruilen, hoef je alleen maar op diegene te klikken waardoor er een schermpje in beeld zal komen. Als je op de "Ruil" knop klikt, opent er een pop-up venster.
Sleep de Meubi de jij zou willen ruilen vanuit je inventaris in het ruilscherm, zodra je tevreden bent met de ruil kan je op ‘accepteer ruil’ klikken. Let op – Je hebt wel een Ruilpas nodig om te kunnen ruilen! Maar daarover lees je hieronder meer.

Ik heb net mijn ruilpas ontvangen. Moet ik nog iets anders doen?
Nee. Wanneer je je ruilpas hebt ontvangen hoef je niets meer te doen. Je ruilpas wordt automatisch geactiveerd. Zoals altijd kun je alleen ruilen in kamers waar de ruil instellingen aan staan.

Hoe kan ik bij mezelf of bij een ander zien de ruilfunctie aan of uit staat?
Nu kan je berichten zien of de ruilfunctie van jou of iemand anders uit staan.

Hoe ruil ik Meubi?

Habbo Hotel heeft een veilig ruilsysteem, je kan jouw Meubi ruilen zonder bang te zijn dat je bestolen word. Om met een andere Habbo te kunnen ruilen, hoef je alleen maar op diegene te klikken waardoor er een schermpje in beeld zal komen. Als je op de "Ruil" knop klikt, opent er een pop-up venster.
Sleep de Meubi de jij zou willen ruilen vanuit je inventaris in het ruilscherm, zodra je tevreden bent met de ruil kan je op ‘accepteer ruil’ klikken.

Hoe kan ik meerdere Meubi tegelijk ruilen?
Je kunt verschillende aantallen van hetzefde item in een keer ruilen. Hierdoor kun je waardevolle ruimte besparen om zoveel mogelijk in één keer te ruilen. Efficienter dus!

Wat zijn credit meubi?
Credit meubi zijn items die je kunt om wisselen naar credits (dubbel klik op de items). Deze items worden voornamelijk gebruikt tijdens het ruilen van items. Bij het ontvangen van credit meubi tijdens het ruilen (bijvoorbeeld Goudstaven, Diamanten Eenden, 2016 Bubble Juice, etc) zul je in plaats van de item in je inventaris, de credi waarde in je habbo portemonnee ontvangen. Voorbeeld: in plaats van het ontvangen van een goudstaaf ontvang je 50 credits.

Ben ik verplicht te ruilen?
Nee, absoluut niet! Als je niet wil ruilen, hoef je dat ook niet te doen. Wanneer iemand met je probeert te ruilen, kan je op de Habbo klikken en vervolgens de negeerfunctie gebruiken, hiermee zal hun ruilpoging met jou direct gestopt worden.

Waarom kan ik in sommige kamers niet ruilen?
Het ruilen is beperkt tot de kamers waar de ruilfunctie aan staat. Je kan niet ruilen in de Openbare ruimtes.

Kan ik gratis Meubi krijgen of Meubi vermeerderen  door te ruilen?

Sommige Habbo’s zeggen Meubi te kunnen vermeerderen of gratis Meubi te kunnen weggeven door met ze te ruilen.  Dit is echter helemaal niet waar en ze proberen op deze manier jouw Meubi te stelen. Niet intrappen dus! Wanneer je iemand tegenkomt die dit doet, schakel ons moderatie team in via de hulp knop rechts bovenin.

Kan ik nog steeds cadeaus ontvangen van andere Habbo’s als ik geen ruilpas heb?

Maar natuurlijk! :-)

Wat is de waarde van de ruil items?

Er is geen gids met daarin de waarde van verschillende Meubi. Ze zijn datgeen waard wat jij ervoor zou willen geven.

Kan ik ruilen in Openbare ruimtes?

Nee, je kan alleen ruilen in de kamers waar de ruilfunctie aan staat.