Vuurwerk

In Habbo Hotel mag je het hele jaar door vuurwerk afsteken! Door jouw kanon met vuurpijlen te laden maak je de meest spectaculaire shows met rode, gele of groene vuurpijlen.

Hoe steek je vuurwerk af?
Plaats een van de vuurwerkkannonnen in je kamer en je hebt meteen al tien vuurpijlen die je af kan schieten door dubbel te klikken op het kanon.

Zijn de vuurpijlen op?
Dan kunnen jij of je vrienden extra pijlen laden door dubbel te klikken op het knopje van het kanon. De vuurpijlen zijn gratis dus je kunt net zo veel vuurwerk afsteken als je zelf wilt!