Habbo Marktplaats

Wat is de Habbo Marktplaats?
De Marktplaats is een gemakkelijke manier om Meubi te koop aan te bieden. Je kan maximaal 250 items op Marktplaats zetten en voor 48 uur te koop aanbieden, en later terug komen om te kijken of ze verkocht zijn. Je kan bijna alle items op Marketplaats verkopen behalve huisdieren en telepoorten. 

Waarom kan ik de Marktplaats niet gebruiken?
Je hebt een ruilpas nodig om gebruik te maken van de Marktplaats. Je kan hier meer info vinden over hoe de ruilpas en hoe je die kunt krijgen.  

Hoe kan ik verkopen?
Je kunt tot maximaal 250 ruilbare Meubi verkopen. Je doet dit door in je Inventaris op een Meubi te klikken en vervolgens op de knop 'Verkoop op Marktplaats' te drukken. 

Hoe kan ik kopen?
In de Catalogus vind je de Marktplaats-pagina, waar je alle Meubi kunt vinden die op dit moment te koop worden aangeboden. Via de zoekfunctie kan je naar een specifiek item zoeken en je kan ook alle Meubi opvragen vanaf een bepaalde vraagprijs. Je zal altijd de laagst aangeboden prijs te zien krijgen, dus je koopt altijd het goedkoopste item van het moment.


Kost het Credits om gebruik te maken van de Marktplaats?
Als verkoper kost het je 1 credit voor elke 5 items die je op Marktplaats zet. Jij kan zelf bepalen hoeveel credits je wilt ontvangen wanneer het item is verkocht. De werkelijke verkoopprijs van het item is de prijs die jij zelf bepaald hebt, plus 1% verkoopcommisie (minimaal 1 credit). Als koper, betaal je 1% verkoopcommissie van de verkoopprijs, afgerond naar hele credits. In de catalogus vind je de excacte prijs die je zult betalen. De commissie wordt automatisch toegevoegd. 

Kan ik nog steeds ruilen met andere Habbo's? 
Ja, dat kan nog steeds! 

Hoe weet ik of mijn items verkocht zijn?
Je kan jouw Advertenties checken in de Catalogus. Hier vind je al jouw advertenties en of deze inmiddels verkocht zijn of niet. Hier kan je ook jouw verkochte Meubi inwisselen voor Credits.

Wat gebeurd er als mijn aangeboden Meubi niet verkocht zijn?
Als jouw niemand jouw Meubi heeft gekocht, zal dit staan op je eigen pagina in de Catalogus. Je kan vanaf daar je Meubi terughalen. Deze verschijnt daarna automatisch in je Inventaris.

Hoe krijg ik mijn verdiende Credits?
Via de Catalogus kan je op de Marktplaats-pagina, al jouw advertenties checken. Heb je iets verkocht? Druk dan op 'Haal Credits op van verkochte Meubi'. Jouw verdiende Credits worden vervolgens automatisch in je portemonnee gestort!

Kan ik eenmaal verkochte Meubi nog terughalen?
Je kan alleen advertenties annuleren van items die nog niet verkocht zijn. Is jouw item verkocht? Dan is deze niet meer in jouw bezit.

Kan ik Meubi terughalen die nog te koop staan?
Ja, dat kan! Kijk naar jouw aanbiedingen op de 'Mijn advertenties'-pagina en klik op 'Annuleer'. Je krijgt meteen de aangeboden Meubi terug. Je advertentieruimte krijg je echter niet terug.Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk