Turku 2012 Games

In de herfst van 2012 werkt Habbo samen met een aantal Gaming studenten uit Finland. Deze studenten ontwikkelen Games die speciaal voor Habbo gemaakt zijn en vanuit het Hotel kunnen worden gespeeld. Alle beschikbare Games zijn gemaakt in een bizar snelle tijd van maar 16 uur door 2 tot 4 studenten!

Welke Games zijn er?
Turku2012 heeft 6 Games voor ons gemaakt die je na het downloaden van 'Unity' allemaal kunt uitproberen.

Waar kan ik de Games vinden?
Als je het Hotel in gaat zie je links in de navigator een Game console staan. Als je daarop klikt kom je meteen in ons Gaming gedeelte terecht en kan je onderin kiezen welke Games je wilt spelen. Heb je een Game gevonden waarmee je de strijd tegen de andere Habbo's aan kunt gaan? Klik erop en bekijk voordat je op 'Speel nu' klikt snel even alle topscores zodat je weet welke score je moet verslaan.

Ik moet iets downloaden, is dat veilig?
Bij de Games van Turku 2012 is het noodzakelijk om het programma 'Unity' te downloaden. Als je dat nog niet hebt gedaan krijg je vanzelf een melding en kan je de stappen volgen die het programma aangeeft. Het downloaden van dit programma is veilig, dus je kunt het zonder zorgen downloaden.