Afscheid van Lost Monkey & Niko

Kan ik nog steeds mijn aap huisdier krijgen nu de spellen uit de winkels zijn verwijderd?
Je hebt tot 23 juni om de aap te winnen. Daarna is het niet meer mogelijk om het Lost Monkey spel aan je Habbo account te koppelen.

Wat doe ik als ik een vraag heb over mijn Niko app? Kan ik nog steeds naar de Help Tool schrijven, ook al is de app niet langer te downloaden in de winkels?
Wanneer de app niet meer te downloaden is, zal er ook geen ondersteuning meer voor het spel zijn via de Help Tool.

Waarom doen jullie dit? Jullie namen al het game centrum weg en nu ook nog eens Lost Monkey en Niko?
Wij hebben van Lost Monkey en Niko genoten en ze zijn gewaardeerd door veel van onze gebruikers. Maar... het is nu echt tijd om afscheid te nemen!

Als mijn app niet meer werkt nadat jullie hem verwijderd hebben uit de winkels, kan ik dan mijn geld terug krijgen?
Beide apps waren volledig gratis te downloaden en zelfs nadat ze verwijderd zijn uit de winkels, kan je ze nog steeds spelen.