Hoe kan ik een ruilpas krijgen?

Op de PC

Je zult via de Talentenmeter steeds een verder moeten komen wil je een ruilpas krijgen. Je kunt je vooruitgang bekijken via "Talenten" (zie menubalk onderin). De medewerkers van de Helptool kunnen geen ruilpas gegeven. Volg de stappen op de talentenmeter om je ruilpas te halen!

Op Android en iPhone/iPad

Om toegang te krijgen tot de Talentenmeter, zul je op een avatar moeten klikken en kiezen voor de optie "ruilen". Als je geen ruilpas hebt, zal de talentenmeter geopend worden. Volg de stappen op de talentenmeter om je ruilpas te halen!