Style jezelf met de nieuwe Habbo Couture!

Wat is Habbo Couture?

De nieuwe Habbo Couture ruilbare kleding en accessoires assortiment is speciaal ontworpen zodat jij jezelf kunt zijn tot in de extreemste zin van het woord! Bekijk de nieuwe stijlvolle tops, jeans, accessoires en haarstijlen in de shop! Het verschil met de klassieke kleding items is dat je de Habbo Couture kleding kan kopen in de shop als een meubi en tevens geruild kan worden met andere habbo's zolang je de kleding niet zelf hebt gedragen (net zoals echte kleding!)

 

Hoe kan ik de Habbo Couture kleding gebruiken?

De gekochte kleding item kun je in je inventaris vinden. Deze kan je daarna in je kamer plaatsen (net zoals andere meubi). Vervolgens klik je op "Gebruik" en "Gebruik kleding". Je kunt de kleding item nu in je avatar editor vinden.

Zodra je de kleding naar jouw avatar editor verplaatst, is het niet meer mogelijk om de kleding als een meubi te gebruiken, dus het ruilen of het plaatsen van de kleding in de kamer is daarna niet meer mogelijk. In plaats daarvan krijg je een permanente Habbo Couture design in jouw avator editor!

 

Ik heb mijn Habbo Couture kleding gebruikt, maar ik kan het nu niet meer vinden - waar is het gebleven?

Zodra je een Habbo Couture kleding in gebruik hebt genomen, behoort het tot je avatar editor collectie. De onderdelen van de Habbo Couture kleding kun je vinden in de bijhorende categorie, dat wil zeggen, het topje kan je in het T-shirt tab vinden, etc. Sommige outfits zoals het Miauw-pak, bestaan uit verschillende kledingstukken (hoed, shirt, broek en pootjes) en deze kun je in de verschillende categorieën (tabs) vinden.

 

Hoe verander ik de kleuren van mijn Habbo Couture kleding?

Zodra je je Habbo Couture kleding in gebruik hebt genomen kun je deze vinden in je avatar editor collectie en daar kun je de kleuren van de kledingstukken veranderen net zoals bij normale kleding.

 

Kan ik de Habbo Couture kleding ruilen nadat ik het in mijn kamer heb geplaatst?

Ja, zolang je de kleding nog niet in gebruik hebt genomen, dat wil zeggen dat je de kleding nog niet in de avatar editor hebt geplaatst (via de "Gebruik kleding" optie). Je kunt de kleding dan net als een normale meubi gebruiken: in de kamer plaatsen, oppakken en ruilen met anderen.

 

Is de Habbo Couture kleding alleen voor HC leden?

Nee, Habbo Couture is voor iedereen! Direct na de lancering van de kleding hebben wij een technisch probleem gehad waardoor de kleding alleen beschikbaar was voor HC leden, maar hier wordt al hard aan gewerkt om dit op te lossen.

 

Waarom kan ik mijn Habbo Couture kleding niet op de Ipad gebruiken?

Helaas zijn er nog een aantal bugs voor de ipad versie die verholpen moeten worden. Binnenkort zul je met de nieuwe app versie in staat zijn om met je "Habbo Couture stijlen" te pronken.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk