Vragen over Habbo

Hoe maak ik mijn eigen Habbo?
Dat is heel simpel, iedereen kan een Habbo maken. Ga naar www.habbo.nl en klik op "Meld je gratis aan" en volg de stappen. Let op: Je hebt een geldig e-mailadres nodig om te registeren. Verder adviseren we je om de juiste geboortedatum in te vullen. Deze kan je later weer nodig hebben om bijvoorbeeld je wachtwoord op te vragen.

Kost Habbo Hotel geld?

Nee, het aanmaken van een Habbo en het ontdekken van het Hotel is geheel gratis. Wij hebben genoeg gratis featues waarmee je je prima kunt vermaken zonder geld uit te geven. Je kunt er echter voor kiezen om je eigen kamer in te richten. Voor deze extra's, bijv. ook Habbo Club, kun je betalen met Habbo Credits. Meer weten over Habbo Credits? Klik dan hier.

Hoe log ik in op Habbo?

Je kunt inloggen via het inlogveld op www.habbo.nl. Vul daar je e-mailadres en wachtwoord in. Ben je een oudere Habbo speler en al een tijdje niet ingelogd en je weet je inloggegevens niet meer? Neem dan met ons contact op via de Habbo Help Tool.

Kan ik mijn Habbonaam veranderen?
Helaas kan Habbo Hotel jouw naam niet veranderen. Ben je voor het eerst ingecheckt, dan krijg je eenmalig de optie om je naam aan te passen. Hier verdien je ook direct een speciale achievement badge mee. Ben je al een tijdje een Habbo speler dan is deze mogelijkheid voor jou helaas niet meer beschikbaar.

Waarom heb ik mijn huidige wachtwoord nodig om mijn wachtwoord te veranderen?
We hebben je huidige wachtwoord nodig om te controleren of de echte eigenaar van het account zijn of haar inloggegevens wilt veranderen. Weet je dit niet, dan is het belangrijk dat je alle informatie van het account weet. Let op dat je al je gegevens (geboortedatum, email en wachtwoord) privé houdt.

Waarom kan ik mijn andere avatars niet zien als ik inlog?
Wanneer je inlogt kun je alle andere avatars vinden die op dezelfde email staan geregistreerd. Alle avatars die op een ander emailadres staan kun je hier niet vinden. Ga naar habbo.nl, log in en ga naar instellingen. Klik op avatars om je gelinkte habbo's te vinden.

Kunnen andere Habbo's mijn emailadres zien?
Nee, ook al log je in met je emailadres. Andere Habbo's zien alleen jouw Habbonaam.