Openingstijden van het Hotel

Openingstijden van het Hotel
Sinds januari 2007 sluit het hotel om 01:30 uur 's nachts en gaat weer open vanaf 08:00 uur 's morgens. Daar merken Habbo's met een normaal dag/nachtritme natuurlijk helemaal niets van, maar mocht je het af en toe eens laat willen maken in Habbo, hou er dan rekening mee dat je tussen 01:30 uur en 08:00 uur niet het hotel in kunt. We vinden dat we op die manier beter de veiligheid van onze bezoekers kunnen garanderen. En omdat Habbo een plek voor jongeren is vinden we dat je om die tijd beter in je echte bed kunt liggen dan in je pixelbed!

Wat gebeurt er om 01:30 uur 's nachts?

Met een algemene aankondiging worden alle online Habbo's er even voor half 2 op gewezen dat het hotel over niet al te lange tijd gaat sluiten. Het is dan tot sluitingstijd niet mogelijk om een nieuw potje Battle Banzai of Freeze op te starten en ook het kopen of ruilen van meubi wordt dan uitgezet. Iedereen wordt dan klokslag half 2 (01:30:00 uur) met zachte hand uit het hotel verwijderd.

En om 08:00 uur?

Dan opent het hotel weer zijn deuren. Alsof er niets gebeurt is. Prachtig toch?

En wat moet ik dan als ik 's nachts in Habbo wil?

Habbo Hotel Nederland is dicht, maar andere Hotels in andere tijdzones zijn natuurlijk wel open. Kun je de vertrouwde pixelstijl in de late uurtjes niet missen, dan kun je natuurlijk terecht in een van de 17 andere Hotels.

Zijn er speciale openingstijden in het weekend?

Nope. Ook in het weekend sluit het hotel om 01:30 uur 's nachts en gaat weer open vanaf 08:00 uur 's morgens.

Kan ik wel op mijn Habbo Home als het hotel dicht is?

Ja, de Homes en Groepen zijn wel beschikbaar, alleen het hotel is dicht.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk