Je Habbo besturen

Hoe kan ik lopen, zitten, liggen?

Om te lopen klik je op de vloertegel waar je heen wilt. Je Habbo loopt daar dan naar toe. Om te zitten of liggen klik je op de vloertegen onder de stoel of het bed waar je op wilt zitten/liggen.

Hoe kan ik praten met andere Habbo's?

Als je in een kamer bent, type dan in het tekstvenster onderin je scherm je boodschap. Druk op de entertoets om het zichtbaar te maken in de kamer. Als je iets wilt fluisteren of juist schreeuwen, selecteer dan die optie uit het pop-up schermpje naast het tekstvenster. Als je fluistert, klik dan eerst op degene tegen wie je praat, anders hoort die je niet.

Ik kan niet fluisteren!

Horen de mensen tegen wie je wilt fluisteren je niet? Als je in een kamer bent, type dan in het tekstvenster onderin je scherm je boodschap. Als je iets wilt fluisteren, selecteer dan die optie uit het pop-up dat boven de Habbo verschijnt. Klik eerst op degene tegen wie je praat, anders hoort die je niet. Typ dan je tekst en druk op de entertoets om het zichtbaar te maken in de andere Habbo.