Informatie over Kamers

Hoeveel kamers mag ik maken?

Je kunt maximaal 50 kamers aanmaken. Als je daarna een andere kamer wilt toevoegen, moet je eerst een kamer verwijderen.

Hoe werkt de deurbel bij de gastenkamers?

De deurbel kan alleen beantwoord worden door de kamereigenaar, als die in de kamer is, en Habbo's in de kamer die rechten hebben. Als iemand aanbelt bij een kamer die met deurbel is afgesloten krijgt de kamereigenaar een pop-up scherm in beeld. Als meer dan 1 Habbo binnen willen komen kun je door door op het vinkje of het kruisje te klikken, zelf beslissen wie je binnen wil laten. Wil je helemaal niemand binnen laten, klik dan op het kruisje rechts in het deurbelscherm.

Wat zijn kamerscores?

Je kunt een kamer waar je je in bevindt een aantal plus of 1 minpunt geven. Dat kun je per kamer één keer per dag doen. De score wordt maandelijks ververst en is in de kamer zelf te zien. Kamerscores kun je zelf niet herstarten, verbergen of uitzetten. De kamerscores worden gebruikt om op de website het overzicht 'Kamers aan top" te genereren.

Een Event in je kamer aankondigen op de homepage
Als je een activiteit organiseert kun je deze nu zelf toevoegen. Klik als je in jouw kamer bent rechts bovenin op het woordje 'Event starten' en voeg vervolgens het door jou gewenste event toe.

Waarom kan ik in op sommige etages niet ruilen?

Alleen in kamers die zijn ingedeeld in de 'Ruil etage' kun je ruilen. Dat betekent dat je in andere kamers rustig kan praten, zonder dat je lastig gevallen wordt door het ruilscherm die elke keer in je rechterbovenhoek verschijnt.
Maar de keuze is aan jou! Wil je een Chill kamer waar mensen wel kunnen ruilen? Deel je kamer dan in op de ruil etage :)

Waarom kan ik mijn vloerbedekking en behang niet oppakken?

Omdat het vastgeplakt zit! Zodra je de kamer hebt behangen en van een vloertje hebt voorziet, zit het vast. Wil je een andere kamer maken, dan kun je deze kamer gewoon een andere naam geven. Je hoeft niet een nieuwe te maken. En wil je toch een ander kleurtje aan de wand, dan plak je het er gewoon overheen.

Kan ik mijn spullen weer oppakken uit de kamer van mijn Habbo vriend?

Nee, dat gaat niet. Als je iets aan een andere Habbo geeft, kun je dat niet terugpakken. Als het in zijn kamer staat, kan hij er alleen maar bij. Pas dus goed op voordat je een meubel aan een ander geeft, of in de kamer van een andere Habbo zet. Samen een kamer maken is leuk, maar doe dat alleen als je de andere Habbo echt vertrouwd! Eens gegeven blijft gegeven.

Hoe kan ik een baantje krijgen in een van de kamers?

Er zijn Habbo's die andere Habbo's laten werken in hun kamer. Als je een baan wilt moet je in verschillende kamers vragen of je daar kunt werken. Het mag nooit zo zijn dat je moet betalen om een baantje te krijgen, en verwacht ook niet dat je betaalt krijgt voor je werk. Sommige pesterige Habbo's zeggen dat ze je betalen, en doen dat dan niet.

Hoe verwijder ik mijn kamer?

Als je je kamer wil weggooien, ga je in de de kamer zelf staan en klik je op 'kamerinfo'. Bij de instellingen kan je vervolgens kiezen om jouw kamer te verwijderen. De meubels die zich in de kamer bevinden worden dan weer terug in jouw inventaris geplaatst. 

Ik heb per ongeluk de verkeerde kamer verwijderd!

Als je de opdracht om te verwijderen geeft krijg je een waarschuwing te zien of je er zeker van bent. Als je dan nog steeds op 'Verwijderen' klikt valt er niets meer aan te doen. Het is technisch niet mogelijk een verwijdering van een kamer ongedaan te maken!
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk