Mijn Habbo

Hoe maak ik een Habbo?

Ben je hier voor het eerst, en weet je niet hoe je een Habbo kunt maken? Klik op de registreer-knop bovenin de pagina en volg de instructies op het scherm. Om Habbo te kunnen spelen heb je Flash Player nodig.

Hoe kom ik op mijn Habbo Home?

Log in en klik in het venster bovenin de Habbo website op 'Bekijk je Habbo Homepage'. Om je Home aan te passen kun je op de 'Wijzig"-knop klikken.

Hoe kan ik mijn uiterlijk veranderen?

Ga het Hotel in en klik op jouw Habbo en kies vervolgens voor 'omkleden'. Je komt dan in het venster waar je je uiterlijk kunt aanpassen. Kies je nieuwe look en bewaar deze nieuwe versie van jezelf.

Hoe laat ik mijn Habbo dansen, zwaaien of signalen afgeven?

Om te dansen of zwaaien klik je op je eigen Habbo. De 'dans' en 'zwaai' button verschijnen dan boven je Habbo. Klik om te beginnen met dansen, klik opnieuw om te stoppen.

Hoe kan ik mijn geboortedatum veranderen?

Je hebt bij je registratie je geboortedatum verkeerd ingevuld? Op zich is dat helemaal geen ramp. Veel mensen kiezen ervoor niet hun echte gegevens in te vullen. Het is alleen niet mogelijk om achteraf de datum die nu in je Habbo ID staat te veranderen.

Maar let op! Je hebt die datum wel nodig als je iets wilt veranderen in de registratiegegevens van je Habbo. Bjvoorbeeld als je je e-mailadres wilt veranderen, of je wachtwoord. Het is dus wel belangrijk dat je onthoudt welke geboortedatum er in je Habbo gegevens staat. Heb je een verkeerde datum ingevuld, en wil je verder Habbo spelen met je echte geboortedatum, dan zit er helaas niets anders op dan een andere Habbo aanmaken met de goede datum en je spullen op dat account te zetten.