Habbo Meubels

Hoe kom ik aan Meubels?

Meubels, of meubi kun je vinden in de catalogus onderin je scherm als je bent ingelogd. Voor de meubels kun je betalen met Habbo Credits.

Hoe kom ik aan plakbriefjes?

Plakbriefjes staan in de Catalogus, onder Accessoires, en kun je kopen in pakketjes van 20.
Als je je plakbriefje op de muur hebt geplakt, kun je die niet meer verplaatsen.
Je kunt plakbriefjes die je nog in je hand hebt ruilen met andere Habbo's, maar pas op als iemand ze je aanbied: In je ruilscherm kun je niet zien hoeveel plakbriefjes er al van zijn gebruikt. De witte plakbriefjes met een hartje erop zijn alleen rond Valentijn te koop!

Waarom kan ik geen puntjes ('.') of =-teken plaatsen op mijn plakbriefjes?

Het is helaas niet meer mogelijk om puntjes of =-tekens te plaatsen in plakbriefjes. Dit omdat ontdekt is dat deze tekens op plakbriefjes gebruikt kunnen worden om te scripten. Veiligheid is binnen Habbo het allerbelangrijkste en daarom hebben we dit uitgeschakeld. Andere leestekens kunnen nog wel gewoon gebruikt worden.

Ik zie mijn meubels niet. Waar zijn ze?

Als je je meubels niet ziet, kan dat komen omdat ze tijdelijk niet te zien zijn (herstart Habbo Hotel, en check je kamers opnieuw) of omdat iemand ze in je muur heeft geplaatst (als grap), of iemand heeft je wachtwoord, en is er met je spullen vandoor (minder grappig).
Liegen over verdwenen meubels, terwijl je nooit iets hebt gekocht heeft geen zin. We kunnen namelijk precies zien of je ooit iets hebt gehad!.
Zijn je meubels echt verdwenen, verander dan meteen je wachtwoord, en check je computer voor keyloggers. Het is goed even te bedenken aan wie je je wachtwoord hebt verteld. En doe dat dan nooit meer!

Kan ik behang en vloerbedekking oppakken?

Nee, helaas kun je je behang en vloerbedekking niet oppakken als je het eenmaal in je kamer hebt gelegd. Ook je plakbriefjes kun je niet oppakken als ze eenmaal op de muur zijn geplakt. Je kunt er wel telkens nieuwe berichten op schrijven!

Hoe open ik een kado?

Als je een kado in je hand vindt, zet het dan in je EIGEN kamer en klik er tweemaal op. Zo wordt het kado in je hand gezet - daarna kun je je geopende kadootje in je eigen kamer zetten.

Hoeveel Habbo Rollers kunnen er in een kamer?

Er kunnen maximaal 35 Rollers in een kamer. Probeer je een volgende in de kamer te leggen, dan krijg je automatisch een waarschuwing dat dat niet past.

Waarom werken de camera's niet meer?

Helaas is het niet mogelijk is om dit te herstellen en is het niet mogelijk om de Camera terug te plaatsen in de Catalogus.

De reden hiervoor is omdat camera's gebruikt konden worden om te scripten met alle gevolgen van dien. Door de mogelijkheid om foto's te maken uit te schakelen weten we zeker dat er niet meer op deze wijze gescript kan worden. Veiligheid in Habbo vinden wij het allerbelangrijkste dat er is en daarom heeft Habbo deze keuze gemaakt. De Camera's die je hebt blijven gewoon in je bezit.
 
Merk meubi
Sommige meubi worden in Habbo gelanceerd als een onderdeel van reclamecampagnes. Wij zullen dit type meubi bijna nooit opnieuw uitbrengen of opnieuw verkopen in Habbo. 
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk