Habbo Groepen

Waarom is mijn Groep verwijderd?
Als je een Groep hebt die tegen de Habbo Regels is of als wij van mening zijn dat de Groep ongepast is, zal deze worden verwijderd. Er wordt geen geld terug gegeven.

Hoe maak ik mijn eigen Groep?
Om zelf een Groep te maken moet je HC lid zijn. Je kunt Groepen vinden onder de Groepen Pagina in de Shop. Om een Groep aan te maken kies je een Groepsnaam, omschrijving, een Groep Huiskamer, je Groep Kleur en maak je je eigen Groepsbadge. Ben je tevreden? Dan klik je op 'koop' en ben je de trotse eigenaar van een eigen Groep.


Hoe stel ik mijn Groep huiskamer in?
Zodra je je eigen Groep aanmaakt, word je vanzelf gevraagd een Groep Huiskamer te kiezen. Je kunt deze Groep Huiskamer helaas later niet meer veranderen dus denk er goed over na!

Hoe sluit ik mij aan bij een Groep?
Je kunt meer over een bepaalde Groep lezen door op de Badge van een van de Leden te klikken, of een kijkje te nemen in de Huiskamer van de Groep. In de Huiskamer ga je naar het Instellingen Menu, klik daar op de Groepsbadge om hun informatie te lezen. Je kunt je in datzelfde menu ook direct aanmelden. Als
HC lid kan je je bij 1000 Groepen aanmelden. Ben je geen HC lid, dan kan je je bij 50 Groepen aansluiten.

Hoe verlaat ik een Groep?
Om een Groep te verlaten hoef je alleen maar op jouw Habbo te klikken en het Menu te klikken. Je ziet daar alle Groepen waar jij lid van bent. Om er een te verlaten, klik je op de Badge van de Groep en op "Verlaat Groep". Simpel toch?

Van hoeveel Groepen kan ik lid worden?
Als je HC lid bent kun je lid worden tot max. 100 verschillende Groepen. Geen HC leden kunnen lid worden van 50 Groepen.

Ik probeer lid te worden van een Groep maar het wil niet lukken. Wat doe ik verkeerd?
Waarschijnlijk ben je al van teveel Groepen lid. HC leden hebben een max. van 100 Groepen. Zonder HC kan je 50 favoriete Groepen kiezen. Een andere reden kan zijn dat de Groep simpelweg al vol zit, of dat je alleen met toestemming mag toetreden.

Hoe kan ik samen met mijn mede Groepsleden onze Huiskamer inrichten?
In de Groepen kunnen jij en je Leden samen de Huiskamer inrichten. Je kunt deze optie selecteren bij de Groep "Instellingen". Spelers kunnen dan hun eigen meubels gebruiken om de kamer in te richten. De meubels in de kamer blijven van de eigenaar, na het verlaten van de Groep kan de eigenaar ze dus gewoon meenemen. Ondertussen kunnen Leden de meubels draaien en verplaatsen, maar niet oppakken, dat kan alleen de eigenaar. Admins kunnen meubels draaien, verplaatsen en verwijderen. De verwijderde meubels gaan dan naar de eigenaar en niet naar de Groep.

Er is nu ook een nieuw commando :ejectall dat ervoor zorgt dat alle items in een kamer direct worden teruggestuurd naar de inventaris van de oorspronkelijke eigenaren. Om dit te doen, type je :ejectall in je tekstbalk en bevestig.

Mijn Groepsleden hebben samen met mij onze Huiskamer ingericht. Nu zijn er enkele meubels verdwenen. Hoe kan dat?
Een of meerdere leden hebben hoogstwaarschijnlijk hun meubels opgepakt of hebben de Groep verlaten. Alle meubels die zij hebben ingezet voor de Huiskamer blijven ten alle tijden van hun. Ook als ze vertrekken, gaan de meubels automatisch direct naar de Inventaris.

Hoe stel ik mijn Groep Type/ Lidmaatschap Type in?
In de Instellingen van je Groep kun je een Groep Type instellen.
Standaard: Tot aan 50.000 Habbo's kunnen zich aansluiten bij jouw Groep. Exclusief: Habbo's moeten worden beoordeeld door Eigenaar of Admin. Of Privé: Niemand kan zich aansluiten.

Hoe kan ik de Rechten instellen van mijn Groep Leden?
Om je Groep te beheren klik je op je Groepsbadge en dan op "Beheer Groepen". Hier kan je bepalen welke rechten bepaalde Leden van jouw Groep hebben.
Lid: Basic Lidmaatschap van een Groep. Leden kunnen meubels toevoegen ( als die optie is gekozen) maar kunnen alleen hun eigen meubels verwijderen, en kunnen alleen reageren op posts in het forum.

Admin: Kunnen nieuwe Leden toelaten tot de Groep en kunnen meubels verplaatsen en oppakken in de kamer.

Opgepakte meubels van andere Groepsleden gaan direct naar de eigenaar terug. Admins kunnen nieuwe onderwerpen starten in de fora en posts verwijderen.

Eigenaar: Heeft alle Rechten als hierboven beschreven maar kan ook nog de Groepsnaam, Omschrijving en Badge veranderen.

Ik wil graag mijn Groep Huiskamer inrichten met de speciale Groep Meubels. Hoe doe ik zoiets?
Groep Meubels vind je in de Shop onder de categorie "Groep Meubels". Hier kan je verschillende items vinden in de speciale Groepskleuren die jij gekozen hebt. Sommige meubels hebben zelfs automatisch jouw Groep Badge. Netjes, niet?

Ik heb Groep Meubels gekocht maar later de kleur van mijn Groep veranderd. Waarom kleuren mijn Groep Meubels niet mee?
Zodra je eenmaal Groepsmeubi hebt aangeschaft blijven de gekozen kleuren altijd zo. Alles wat je daarna aanpast qua Groep Kleuren of Badge heeft daar geen invloed meer op.

Hoe kan ik de Groep Badge veranderen?
Klik op je Habbo avatar in de Infostand om je profiel te zien. Je kunt daar zien welke Groepen je hebt, welke je favoriet is etc. Daar kan je ook je Badge veranderen.

Hoe kan ik zien van welke Groep ik ook alweer Lid ben?
Klik op je Habbo avatar in de Infostand om je profiel te zien. Je kunt daar zien welke Groepen je hebt, welke je favoriet is etc.

Ik ben al eigenaar van een Groepskamer, maar ik kan geen Groep meubels kopen.
De Groep meubels kunnen gekocht worden als je lid bent van een nieuwe Groep of als je eigenaar bent van een nieuwe Groep.

Kan ik de meubels die zijn gebruikt in mijn Groep Huiskamer zelf terug geven aan de oorspronkelijke eigenaar?
Groep Eigenaren en Admins kunnen meubels teruggeven aan Leden op dezelfde manier als je met je eigen meubels zou doen. Pak ze op, en ze gaan direct naar hun eigenaren.
Er is ook een nieuw commando :ejectall dat ervoor zorgt dat alle items in een kamer direct worden teruggestuurd naar de inventaris van de oorspronkelijke eigenaren. Om dit te doen, type je :ejectall in je tekstbalk en bevestig.

Waarom kan er geen ongelimiteerd aantal Leden in een Groep?
Helaas is dit technisch nog niet mogelijk. Mocht dit in de toekomst wel mogelijk zijn, dan laten we het weten via de homepage.

Is het mogelijk om mijn Groeps Huiskamer van mijn Groep te verwijderen?
Wanneer je een Huiskamer kiest, zal het altijd een Huiskamer blijven. De enige manier om een Groepskamer te verwijderen is om eerst de Groep te verwijderen. 

Hoe kan ik een Groep verwijderen?
Ga naar je Groepskamer en klik op het "Groep" icoontje. Onder de Groep info en bewerk optie, vind je de knop: "Verwijder Groep". Als je hier op klikt, ontvang je een bericht om de verwijdering goed te keuren. Door het verwijderen van de Groep worden alle Groepsleden en alle meubi (inclusief de meubi van de kamereigenaar) teruggegeven aan de eigenaren. Als de Groep een forum heeft, wordt deze ook verwijderd.

Kunnen twee Groepen dezelfde naam hebben?  
Ja, je kan een Groep maken met dezelfde naam van een andere Groep.

Wat kan een Groepslid doen met rechten om de kamer in te richten?
Een lid kan dan meubels verplaatsen in de kamer en alle leden die rechten hebben om in te richten kunnen ook de vloer en muren verven.

Admins kunnen in één keer alle leden verwijderen. Waarom?
Je kunt het beste alleen admin rechten aan specifieke Habbo's geven die jij ook daadwerkelijk vertrouwt aangezien zij zonder toestemming van de kamereigenaar de groep kunnen verwijderen en andere admins kunnen aannemen. Je zult erg voorzichtig moeten zijn met het geven van admin rechten binnen jouw groep.

Word mijn groep verwijderd als ik geen HC lid meer ben?

Jouw groep wordt niet verwijderd.

Word mijn Groep Huiskamer verwijderd als ik geen HC lid meer ben?
Jouw Huiskamer wordt niet verwijderd.

Hoe plaats ik een forum aan mijn groep?
Om zelf een forum aan  je groep te koppelen moet je eigenaar van een groep zijn. Je kunt groeps  fora vinden onder de Groepen Pagina in de Shop. Een Groeps Fora kopen  kost 15 credits en kun je enkel aan je groepen toevoegen waarvan jij  eigenaar bent.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk