Nieuwe Habbo Web 2015!

Na succesvol testen van de nieuwe website in Habbo.com is het eindelijk zover...de gloednieuwe Habbo Web nu ook beschikbaar voor Habbo.nl!

Jullie hebben nu de mogelijkheid om gemakkelijk je profiel, badges en vrienden te bekijken. Onze zeer getalenteerde developers en designers hebben al jullie ideëen en feedback verwerkt en hebben een nieuwe features voor jullie bedacht:

• Publiceer je Habbo Camera foto's op de Habbo website
  • Bekijk je inkomende privéberichten
  • Bekijk je directe aankoop geschiedenis

Probeer het nu uit!

Bekijk onze gloednieuwe features:

• Shop HC, BC, Zeldzaamheden, kamerbundels en credits kun je nu vinden in de geheel vernieuwde Habbo Winkel pagina (vroeger werd dit de credits pagina genoemd)
  • Bekijk jouw eigen Habbo Camera foto's op de website. De meest recente foto's verschijnen op de Foto's pagina [INSERT HOTEL-RELEVANT LINK] en al je foto's zijn ook te zien op je profiel pagina.
  • Bekijk of je nieuwe privéberichten hebt ontvangen op de Messaging pagina.
  • Bekijk de suggesties hoe je Habbo kunt spelen of de Habbo regels in de nieuwe sectie “Over Habbo”.

Je kunt meer informatie vinden over al deze geweldige nieuwe features en wat je nog meer kunt verwachten in de FAQ sectie onderin.

Er is nog meer onderweg!

Hoewel sommige features van de oude website nog niet overgezet zullen worden naar de Nieuwe Web (zoals vrienden categorieën), kun je binnenkort al een aantal geweldige nieuwe features verwachten! Ook zijn wij bezig om het makkelijker voor jou te maken om mee te doen met kamer competities, meer hierover volgt nog!

FAQ

Q: Waarom een nieuwe Habbo Web?

A: Na bijna vijf jaar sinds de laatste update vonden we het nu de perfecte kans om een complete web make over te doen! Deze nieuwe website is een nieuw modern jasje gestoken.

Q: Wat kun je van deze nieuwe Habbo Web verwachten?

A: Je kunt een lange lijst met nieuwe coole features verwachten zoals:

• Habbo in een modern jasje
  • Nieuwe tools waarmee je jouw eigen Habbo Camera foto’s kunt delen op de Habbo website
  • Geoptimaliseerde weergave voor mobile en tablet
  • Makkelijke overgang van web naar hotel
  • Nieuws & updates lezen zonder ingelogd te zijn
  • Privéberichten en mini-mails zijn te lezen via de web
  • ...en nog vele andere geweldige features die er binnenkort aankomen!

Q: Waarom opent het hotel niet meer in een apart venster?

A: We wilden de overgang van web naar hotel verbeteren. Als je liever de oude manier wilt gebruiken, klik dan op de "Hotel" knop met je rechtermuisknop en selecteer "open in een nieuw venster".

Q: Wat gebeurd er met de items die ik gekocht hebt om mijn home pagina te personaliseren?

A: We hebben hiermee rekening gehouden en hopen je zo snel mogelijk een goede oplossing te geven.

Q: Waar kan ik mijn groepspagina vinden?

A: We zullen de groepspagina’s binnenkort op de nieuwe Web toegevoegen

Q: Waar kan ik een andere avatar selecteren of mijn email/wachtwoord/veiligheidsslot/instellingen veranderen?

A: Je hoeft alleen maar te klikken op je avatar rechts bovenin en kies "instellingen" (hier kun je alle oude instellingen vinden)

Q: Waar kan ik mijn profielpagina vinden?

A: Je kunt al je behaalde badges, kamers, groepen, vrienden en foto's vinden door te klikken op je avatar naam rechts bovenin en selecteer "Bekijk mijn publieke profiel"