Habbo Home pagina's

De oude Habbo Home pagina's zijn helaas niet meer werkzaam met ons nieuw systeem. Daarom hebben we besloten om je een cadeau te geven om je te bedanken voor je bijdage aan dit project. Als je tijd en moeite hebt besteed aan jouw Habbo Home en je de laatste maanden actief bent geweest in het Hotel, zul je een cadeau ontvangen: een meubi poster die je in je kamers in Habbo kunt plaatsen. Als je hier op klikt, zul je een screenshot zien van je oude Habbo Home pagina en kun je het aan al je vrienden laten zien!

 

Wie zal het cadeau (poster) ontvangen?
Iedereen die zijn of haar bijdrage heeft geleverd en degene die tijd en moeite hebben besteed aan het ontwerpen van hun Habbo Home pagina's en die de laatste maanden actief in het Hotel zijn geweest.


Hoeveel posters kan ik ontvangen?
Voor alle habbo's die actief in het hotel zijn geweest en heel veel tijd en moeite hebben besteed aan hun Habbo Home pagina, zullen voor elk gemaakte Habbo Home één poster ontvangen.

 

Kan ik deze items ruilen?
Nee, deze posters zijn niet ruilbaar. Ze zijn speciaal gemaakt om jouw creativiteit en bijdrage aan dit project te laten zien.


Ontvangt iedereen hetzelfde cadeau?
Hoewel de posters op elkaar lijken als je ze in een kamer plaatst, is elke screenshot uniek en toont alle moeite en bijdrage die je aan het ontwerpen van je Habbo Home hebt besteed.


Ik heb mijn poster niet ontvangen. Waarom niet?
Omdat je de laatste maanden niet actief in Habbo bent geweest of omdat je niet genoeg tijd hebt besteed aan het ontwerpen van je Habbo Home.
Accounts met een permanente verbanning werden niet meegerekend.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk