Waarom kan ik niet inloggen met mijn e-mail?

Heb je problemen met het inloggen op Habbo, check dan onderstaande 3 meest voorkomende problemen en hun oplossingen.

1. Je hebt je Habbo-account gelinkt aan Facebook of een andere site (Google, Hyves, Twitter etc.).

In dit geval kun je inderdaad niet inloggen met je e-mail, maar moet je inloggen via de knop "Naar Habbo met Facebook" of, als je een andere service hebt gebruikt, de optie "Meer manieren om in te loggen".

2. Je gebruikt het verkeerde wachtwoord om in te loggen.

Je kunt een nieuw wachtwoord aanvragen via de link "Wachtwoord vergeten?". Komt de e-mail met het wachtwoord niet bij je aan? Neem dan contact op met onze Player Support via deze Habbo Help Tool.

3. Je hebt je Habbo-account gelinkt aan Facebook of een andere site (Google, Hyves, Twitter etc.) en je bent je wachtwoord voor die site vergeten.

In dit geval zal de optie "wachtwoord vergeten" op Habbo voor jou niet werken en kun je bij die andere site (Facebook, Hyves) een nieuw wachtwoord aanvragen. Neem dan dus contact op met de klantenservice van Facebook, Hyves, Twitter etc.

Het komt best vaak voor dat spelers ooit een van de andere services hebben getest en toen vanuit Facebook, Twitter of Hyves zijn ingelogd maar dat daarna weer zijn vergeten. Het kan daarom helemaal geen kwaad om toch even op die sites in te loggen en te kijken of je Habbo-accounts daaraan gekoppeld zijn. Je kunt dan vanuit die service inloggen op Habbo Hotel en een alternatieve loginmethode kiezen voor je Habbo account. Hoe? Log in in Habbo, Klik op "instellingen". Daarna klik je op "E-mail Login beheren". Daar kun je je gegevens aanpassen.

Mocht je niet bij de gekoppelde site kunnen inloggen omdat je je wachtwoord daarvan bent vergeten of je account hebt verwijderd, neem dan als eerste met hun klantenservice contact op. Zij kunnen je helpen met een nieuw wachtwoord of je account weer activeren.