Hoe link ik mijn Habbo met een ander e-mailadres?

Dit kan je doen door een nieuwe emailadres te gebruiken voor een E-mail Login.

Hoe doe je dat?

• Ga naar www.habbo.nl of www.habbo.be en klik op "Meld je gratis aan".
  • Vul de gevraagde informatie in ( nieuwe e-mailadres, wachtwoord en geboortedatum) en klik op 'verder'.
  • Kies een Habbonaam, een mooie outfit, vul de captcha code in en lees de Algemene Voorwaarden door. Klik dan op 'verder'.
  • Kies een kamer. (Vergeet niet je e-mail te checken en je account te activeren).

Ga dan terug naar je Habbo Homepage en klik op jouw Habbo poppetje. Dan word je direct doorgelinkt naar een nieuw scherm met een overzicht van al je Habbo's.

•  Klik op "toevoegen" om de Habbo te linken die je graag aan dit andere e-mailadres wilt linken.
  •  Vul het wachtwoord in van de Habbo die je wilt linken. Zodra dit allemaal correct is, is jouw Habbo toegevoegd.