Habbo Bots

Wat zijn Bots?
Bots zijn automatisch geprogrammeerde Habbo's die zich gedragen volgens commando's. Een voorbeeld van bots zijn bijvoorbeeld de Habbo Gids en de Barmedewerkers in het hotel.

Wat is de Habbo Gids?
De Habbo Gids is een handige bot die je helpt bij vragen die je hebt in het hotel. Bij je eerste dag op Habbo loopt de bot automatisch met je mee. Ook kan je haar oproepen via het vraagteken. Roep haar op in je kamer en stel alle vragen die je hebt!

Hoe roep ik deze op?
Simpel! Zorg dat je in een kamer van jou staat en klik op 'help'. Via het menuutje kan jij de Habbo Gids oproepen. Tijdens je eerste dag als Habbo loopt de Gids automatisch met je mee.

Kan ik vragen stellen aan de Gids en welke woorden kan ik gebruiken?
Stel gewoon je vraag zoals je ook normaal praat met andere Habbo's. Als de Habbo Gids het antwoord weet zal deze het meteen melden! Probeer woorden als 'badge', 'event', 'vrienden', 'tips', 'safety', 'zwaai' en 'dans' (zonder aanhalingstekens).

Kan ik weggaan naar andere kamers?
Zolang het kamers zijn van jezelf blijft de Habbo Gids je achtervolgen op je eerste dag. Je kan de Habbo Gids altijd weg laten gaan door op haar te klikken en vervolgens te klikken op 'Wegsturen'.


 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk