Sfeerverlichters

Wat zijn Sfeerverlichters?

Met Sfeerverlichters kan jij de kleuren en verlichting van jouw kamer aanpassen. Je kan er je kamer donkerder en lichter maken en voorzien van een kleurtje.

Hoe gebruik ik Sfeerverlichters?

Koop één van de Sfeerverlichters en plaats deze in je kamer. Dubbelklik op de Sfeerverlichter, zet hem aan en kies jouw instelling. Klik daarna op 'Opslaan' en je nieuwe kleuren zijn opgeslagen!

Zijn er verschillen tussen de Sfeerverlichters?

Alle Sfeerverlichters werken hetzelfde. Het enige dat verschillend is zijn de prijs en het uiterlijk.

Zijn Sfeerverlichters ruilbaar?

Jazeker! Alle Sfeerverlichters kan je ruilen.