Uitleg over het Paard

Waarin verschilt het Paard van andere huisdieren?
Het Paard is het eerste dier in Habbo waar je daadwerkelijk op kunt rijden. Door jouw Paard een zadel te geven kan je erop rijden in jouw kamer. Om het zadel te gebruiken kan je deze in een kamer plaatsen waar jouw Paard zich bevindt. Klik op het Paard waar je op zou willen rijden en klik vervolgens op ‘gebruik item’. Je kunt jouw paard ook opzadelen door op het zadel te klikken en vervolgens op ‘gebruik’ rechts onderin je scherm. Nadat je je Paard hebt opgezadeld kan je eindelijk gaan rijden door op het Paard te klikken en vervolgens voor ‘rijden’ te kiezen.

Het Paard is ook het eerste dier dat je zelf kunt aanpassen. Door verschillende shampoos en andere producten te gebruiken kan je de kleur en stijl van de manen en de vacht van jouw paard veranderen. Deze items kan je gebruiken door ze in de kamer te plaatsen waar jouw Paard in staat. Dubbelklik op het item en selecteer dan het gewenste Paard en kies vervolgens voor ‘gebruik item’. Je kunt deze producten tevens gebruiken door erop te klikken en voor ‘gebruik’ te kiezen in het schermpje rechts onderin. Alle shampoos, haarkleuren en vachtkleuren kan je maar ÉÉN keer gebruiken! Tevens kan je ook vleugels en eenhoorns bij jouw paard gebruiken, deze kan je echter ook maar eenmalig en niet tegelijkertijd gebruiken.

Hoe kan ik mijn paard rijden?

Eerst zal je een zadel moeten halen in onze Shop. Om het zadel te gebruiken kan je deze in een kamer plaatsen waar jouw Paard zich bevindt. Klik op het Paard waar je op zou willen rijden en klik vervolgens op ‘gebruik item’. Je kunt jouw paard ook opzadelen door op het zadel te klikken en vervolgens op ‘gebruik’ rechts onderin je scherm. Nadat je je Paard hebt opgezadeld kan je eindelijk gaan rijden door op het Paard te klikken en vervolgens voor ‘rijden’ te kiezen.

Hoe kan ik afstijgen?
Je kunt afstijgen door op jouw Paard te klikken en op ‘afstijgen’ te klikken.

Hoe kan ik mijn paard afzadelen?
Je kunt het Paard afzadelen door op jouw Paard te klikken en vervolgens op ‘afzadelen’ te klikken.

Ik heb mijn paard afgezadeld en nu is mijn zadel weg. Wat is er gebeurd?
Wanneer je het Paard hebt afgezadeld gaat jouw zadel weer terug naar de inventaris. Je kunt het daarna weer eventueel in je kamer plaatsen.

Ik kan niet op mijn Paard rijden. Wat is er aan de hand?
Je hebt, om je Paard te kunnen rijden, eerst een zadel uit onze Shop nodig. Nadat je het zadel hebt aangeschaft kan je deze in de kamer zetten waar jouw Paard in staat. Selecteer het Paard waar je op zou willen rijden en kies van voor ‘rijden’.

Hoe kan ik de manen en vacht van mijn Paard aanpassen?
Door verschillende shampoos en andere producten uit onze Shop te gebruiken kan je de kleur en stijl van de manen en de vacht van jouw paard veranderen. Deze items kan je gebruiken door ze in de kamer te plaatsen waar jouw Paard in staat. Dubbelklik op het item en selecteer dan het gewenste Paard en kies vervolgens voor ‘gebruik item’. Je kunt deze producten tevens gebruiken door erop te klikken en voor ‘gebruik’ te kiezen in het schermpje rechts onderin. Alle shampoos, haarkleuren en vachtkleuren kan je maar ÉÉN keer gebruiken!

Ik heb shampoo/haarkleur voor mijn Paard gebruikt en nu is het weg. Wat is er gebeurd?
Alle shampoos, haarkleuren en vachtkleuren kan je maar EENMALIG gebruiken. Na gebruik verdwijnt het item vanzelf.

Kunnen anderen ook op mijn Paard rijden?
Nee, alleen jij kunt op je eigen paard rijden. Je kunt echter wel, zoals bij alle andere huisdieren, jouw Paard meenemen naar andermans kamers.

Waar kan ik het Paard vinden in de Shop?

Het Paard heeft een heel eigen afdeling in de Shop. Je kunt de Shop openen en je ziet dan meteen het Paard staan, boven de Huisdieren.