Monster Planten

Wat zijn de Monster Planten?
Monster Planten zijn levende wezens die je in jouw eigen kamer kunt laten groeien. Je moet goed voor ze zorgen want deze (niet moeders mooiste) wezentjes hebben namelijk niet het eeuwige leven!  

Hoe kan ik ze planten?
Je kunt ze alleen planten als je de benodigde zaden hebt. Alleen als je de zaden plant kom je achter de huiveringwekkende werkelijkheid van deze planten…

Hoe kan ik aan de zaden komen?
Je kunt de zaden en andere items om te tuinieren kopen in de Shop. 

Zijn alle planten hetzelfde? Hoe weet ik welke plant ik heb? 
De planten zijn allemaal anders en daarom zijn ze juist zo leuk! Je weet pas wat voor plant je hebt als je het zaadje hebt geplant. De planten zijn verschillend in 1) vorm, 2) kleur, 3) mond, 4) neus en 5) ogen. Daarnaast kunnen ze ook nog veranderen bij het reproduceren van de planten!  

Wat moet ik doen als ik eenmaal de zaden heb geplant? 
Je weet niet wat voor Monster Plant je krijgt voordat je het zaadje plant. Ze zijn allemaal anders, net zoals jouw Habbo die ook uniek is. Wanneer de planten volwassen zijn krijgen ze vruchten en kan je ze gebruiken om te reproduceren voor een nieuwe generatie planten. Daarnaast zijn de Monster Planten erg gevoelig, ze worden heel droevig als ze niet verzorgd worden dus moet je er goed voor zorgen en ze met liefde behandelen.

Hoe lang kan mijn Monster Plant zonder eten?
De Monster Plant kan 30 uur zonder voedsel, wacht je langer dan dat dan overleeft hij dat helaas niet...

Ik heb mijn plant gekruist met een andere plant van een andere Habbo, maar de andere Habbo heeft het zaadje gekregen. Wat nu?
Per kruising met 2 planten kan je 1 keer een zaadje krijgen. Het zaadje wat uit de plant komt gaat naar 1 van de 2 Habbo's die de planten met elkaar hebben gekruist. Het is van tevoren niet te zeggen wie van de 2 Habbo's het zaadje zal krijgen.

Kan ik de planten ruilen of verkopen?
De zaden zijn ruilbaar en aan te bieden op de Habbo Marktplaats. De Planten zijn niet ruilbaar en kan je ook niet verkopen op de Marktplaats. 

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk