Habbo Guardians

Je hebt vast al het één en ander gehoord over de Habbo Guardians. Als je wilt weten waar dat allemaal precies over gaat hoef je niet verder te zoeken: Hier staan alle antwoorden waarnaar je op zoek bent!

Wat zijn de Guardians?

De Guardians zijn een nieuw level in de Habbo Helpers feature. Als een Guardian kan je ons helpen de Community veilig te houden door actie te ondernemen in geval van pesten en andere situaties. Op deze manier kan ons moderatie team zich bezig houden met problemen die wat meer aandacht en onderzoek nodig hebben. Guardians vormen dus een mooie bijdrage in het creëren van een veilige, positieve en actieve Community.

Hoe werkt het allemaal?
Wanneer een Habbo een user met ongewenst gedrag aangeeft via de categorie "Pesten", dan worden de aanwezige Guardians op de hoogte gesteld.

Zodra er op de knop is gedrukt wordt de situatie beoordeeld door 5 Guardians. Als zij het er allemaal over eens zijn dat de aangegeven Habbo zich niet aan de regels heeft gehouden kunnen zij diegene een spreekverbod geven van 15 minuten en hem/haar verbannen uit de kamer. Wanneer de Guardians van mening zijn dat de aangegeven Habbo te ver is gegaan en er een zwaardere straf gegeven moet worden, kunnen zij de oproep doorgeven aan ons moderatie team.

Hoe kan ik een Guardian worden?

Iedereen heeft de mogelijkheid om Guardian te worden zoalang je de eerste 6 levels van Habbo Helpers maar hebt voltooid. Heb je deze levels allemaal behaald krijg je zodra je in het Hotel bent vanzelf een oproep binnen welke je kunt accepteren of weigeren. Wanneer je de oproep weigert zal de oproep door worden gezet naar een andere Guardian.

Wat zijn de opties voor Guardians als zij een oproep behandelen?

Er zijn 3 opties beschikbaar voor de Guardians als zij een oproep behandelen. Wanneer zij geen van deze 3 acties ondernemen en een oproep blijft staan wordt de oproep doorgezet naar andere Guardians.

  • OK- Er zijn hier geen problemen. De Habbo’s overtreden de regels niet en er is dan ook geen verdere actie nodig. Als een Habbo te veel oproepen doet die als OK worden beoordeeld kan deze persoon tijdelijk geen oproepen meer doen.
  • Slecht- Voor asociale Habbo’s. Een speler is vervelend, onbeleefd of storend bezig ten overstaan van andere spelers. Er komt een verbanning uit de kamer en de Habbo kan 15 minuten niets zeggen.
  • Ernstig- Een Habbo is andere spelers aan het vragen om webcam contact, roept seksueel getinte teksten of is een Habbo aan het bedreigen met persoonlijke informatie. Oproepen die als ernstig worden beoordeeld worden direct doorgezet ons moderatie team. 

 

Hoe werkt het stemmen? Wat als de Guardiand het niet eens kunnen worden over een oproep?
Als de Guardians er niet uit komen of de beslissing te lang duurt zal de oproep door worden gezet naar ons moderatie team.

Hoe worden de Guardians geselecteerd voor een oproep?
De Guardians worden willekeurig gekozen en men kan alleen gekozen worden als je daadwerkelijk in het Hotel bent. Guardians kunnen niet gekozen worden in oproepen die uit een kamer komen waar zij zelf in aanwezig zijn/waren.

Wat als ik geen Guardian wil zijn?
Als je geen Guardian wilt zijn raden wij je aan om geen oproepen op te pakken of om niet je dienst aan te zetten wanneer je online bent. Dit betekend echter ook dat je niet verder kunt komen in de Habbo Helper levels.

Kunnen Guardians chat logs lezen?
De Guardians kunnen de chat logs lezen maar de spelersnamen en de naam van de kamer zullen niet zichtbaar zijn. Op die manier kunnen de Guardians niet weten van wie en van waar de oproep komt.

Wat als er geen Guardians online zijn?
Dan zal de oproep automatisch worden doorgezet naar ons moderatie team.

Kan ik bezwaar maken als ik het niet eens ben met een Guardian?
Nee. Als alle Guardians het erover eens zijn dat iemand jou niet aan het pesten of bedreigen was dan zit er niets anders op dan de speler in kwestie te negeren.

Houden de medewerkers van Habbo de Guardians in de gaten zodat ze wel goed werk leveren?
Wij monitoren alle Guardians op hun activiteiten en ondernemen direct actie wanneer iemand misbruik maakt van zijn of haar rechten. Ook het publiceren van chat logs is ten strengste verboden en zal direct worden bestraft.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk