Effecten

Wat zijn Effecten?
Als je je op Habbo wilt onderscheiden van de andere spelers kan dat door Effecten te gebruiken. Met Effecten kan je een speciale look aan je Habbo geven door met bijvoorbeeld een masker, vleugels of een alienhoofd rond te lopen door het Hotel. Maar je kunt je Habbo ook een mobiele telefoon laten vasthouden of een speciaal vervoersmiddel geven zoals een Habbo-auto of een echte Hover-mobiel waarmee je razendsnel door het Hotel navigeert.

Waar kan ik de Effecten vinden?
De Effecten zijn seizoensgebonden en staan dus niet standaard in de Shop. Over het hele jaar verspreid zijn er meerdere campagnes op Habbo actief en daarbij horen niet alleen nieuwe meubels maar ook nieuwe Effecten. Bij iedere campagne kunnen er dus nieuwe Effecten in de Shop komen te staan die allemaal te maken hebben met het thema van de campagne. Je kunt de Effecten dan ook vinden in de Shop bij het thema wat op het moment actief is in Habbo (bijv. Halloween, Kerst, Winter, Zomer etc.)

Let op: Effecten zijn niet gratis hoewel we ze vaak weggeven bij acties of competities, je kunt ze kopen met Credits en/of tijdelijk beschikbare betaalmethode (nuts, pompoenen, snowflakes etc.). De Effecten zijn daarnaast ook tijdelijk (verschillend van 1 dag tot 1 maand) en blijven dus niet voor altijd in je inventaris staan.

Hoe kan mijn Habbo een Effect dragen?
Als je eenmaal een Effect hebt aangeschaft of gewonnen komt deze bij jouw Looks terecht. Dus om bij je Effecten te kunnen komen moet je in het Hotel op je Habbo klikken en vervolgens op 'omkleden' klikken. Bij 'verander je look' zie je helemaal rechts een toverstokje staan, zodra je daarop klikt kom je in jouw Effecten collectie terecht en kan je kiezen welke je wilt dragen.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk