Habbo Burgerschap

Onlangs zijn we met het Habbo Burgerschap begonnen om je meteen kennis te laten maken met de echte Habbo community en je de coolste activiteiten van het Hotel te laten zien. In deze FAQ kan je alle informatie vinden over het Burgerschap en wat je moet doen om de bijbehorende prijzen te behalen.

Wat is de Talentenmeter?
Door middel van de Talentenmeter kan je zien hoe ver jij op weg bent naar het Burgerschap en kan je zien welke opdrachten je al hebt behaald of nog moet doen.

Waar kan ik zien wat ik nog moet doen?
Als je het Hotel in gaat zie je rechts bovenin je scherm onder de helpknop 'Habbo Burgerschap' staan. Om te zien hoe ver je al op weg bent naar het Burgerschap hoef je alleen maar op 'Bekijk jouw voortgang' te klikken.

Wat voor achievements moet ik behalen? Is het moeilijk?
Nee, helemaal niet zelfs. Bij het Burgerschap gaat het erom dat je op een leuke manier het Hotel beter gaat leren kennen. Neem een rondleiding, maak vrienden en doe mee met Games tijdens het behalen van de Achievements!

Is het Ruilen een Achievement geworden?
Ja, je zal eerst een aantal opdrachten moeten doen voordat je jouw Ruilpas in ontvangst kunt nemen.

Is het Burgerschap alleen voor nieuwe Habbo's?
Nee. Het Burgerschap is voor alle Habbo's en het maakt daarbij niet uit hoe lang je al lid bent van Habbo. Het is voor iedereen de moeite waard om even mee te doen, zeker omdat er een speciale Badge en 7 dagen gratis HC op je wacht zodra je het Burgerschap hebt gehaald!

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk