Baas in eigen kamer!

In jouw eigen kamers ben jij de baas, door actief te Moderaten in jouw kamers kan je ons helpen om de Community veilig te houden. Met de nieuwste tools kan je jouw kamer instellingen zo aanpassen dat jij (of door jou aangewezen Habbo’s) andere spelers kunt kicken (uit de kamer zetten), muten (een spreekverbod geven) of verbannen (iemand voor langere tijd uit de kamer zetten).

Welke Tools zijn er?
Kick: Gooi iemand je kamer uit. De gekickte Habbo kan direct weer terugkomen in je kamer mits je deze op slot hebt staan.
Mute: Snoer een Habbo de mond in je kamer. Je mag zelf kiezen of de mute 2,5 of 10 minuten moet duren.
Ban: Zet en Habbo je kamer uit voor langere tijd. Ook hier is het aan jou de keuze om iemand een uurt, een dag of permanent uit  je kamer te gooien.
Unban: Ontban een Habbo. Als je toch een beetje te streng bent geweest kan je de verbannen Habbo ook weer ontbannen zodat hij/zij weer terug kan komen.

Hoe gebruik ik de Kamer Moderation Tools?
De Tool heeft 2 delen. De eerst moet worden beheerd door de Kamereigenaar:
Klik rechts bovenin je scherm op de kamerlink.
Kies vervolgens voor de instellingen.
Ga naar de “moderate” tab.
Kies de instellingen die jij wilt hebben voor je kamer.

Het tweede gedeelte is voor de Kamereigenaar of degene die hij/zij heeft aangewezen als medebeheerder:
Als je toestemming hebt, klik dan op de Habbo in kwestie.
Klik op “moderate” in het menu wat je te zien krijgt.
Kies voor 1 van de volgende opties: Kick, Mute of Ban

Hoe geef ik anderen toestemming om rechten te hebben in mijn Kamer?
Ga naar de “moderate” tab in de Kamerinstellingen. Hier zie je drie opties:
Wie kan muten in mijn kamer? Kies voor ‘niemand’ of ‘spelers met toestemming’. Als je ‘niemand’ hebt aangeklikt kan alleen jij andere spelers muten.
Wie kan kicken in mijn kamer? Hier kan je kiezen uit ‘niemand’, ‘iedereen’ of ‘spelers met toestemming’. Wanneer je voor iedereen kiest kan dus ook iedereen andere spelers kicken uit je kamer.
Wie kan bannen in mijn kamer? Je kunt kiezen uit ‘niemand’ of ‘spelers met toestemming’ voor het verbannen van spelers.
Hoe kan ik iemand ontbannen? Klik op de ‘Verbannen’ lijst en selecteer de Habbo’s die je wilt ontbannen. Ze hebben dan meteen weer toegang tot jouw kamer.

Wie kunnen andere spelers ontbannen?

Dat kan alleen de Kamereigenaar.

Kan ik nog wel op Habbo als iemand mij kickt of bant?

Zeker weten! De rechten van de Kamereigenaar zijn alleen van toepassing in zijn of haar eigen kamers.

Hoe kan ik de nieuwe Tools handig gebruiken?

De nieuwe Tools zijn handig om de touwtjes in handen te hebben in je eigen kamers. Andere spelers die vervelend zijn of een Game verpesten met hun aanwezigheid kan je gemakkelijk eruit zetten zodat ze jou en je vrienden niet meer lastigvallen.

Ook kan je op deze manier de Community helpen om een veilige omgeving te creëren. Zodra je een speler ziet in jouw Kamer die zich niet aan de regels houdt kan je deze eruit gooien zodat het gesprek direct is afgekapt. Spelers die er een gewoonte van maken om anderen te irriteren zullen er snel op uitgekeken wanneer ze steeds overal uit worden gezet. Tenslotte is Habbo best saai als je alleen maar in je eentje in je Kamer zit.

Natuurlijk kan je met deze Tools ook de leukste Games doen zoals het alom bekende Kickwars!