Habbo Camera

Hoe werkt de camera?
Het camera pictogram kan je links onderin de hoek terugvinden wanneer je in het hotel bent. Klik op de camera om deze in gebruik te nemen. Een foto nemen is makkelijk, je drukt gewoon op de rode knop! De gemaakte foto's (max. 5), worden onder het cameramenu opgeslagen. Je kan de opgeslagen foto´s ook vervangen door de foto´s die je het leukste vind. Vergeet alleen niet dat opgeslagen foto´s niet opgeslagen blijven zodra je het hotel opnieuw start. De enige manier om de foto´s te bewaren, is door ze te veranderen in een muur meubi.

Doet de camera het ook op Habbo IOS en Android App?
Ja, je kunt de camera onderin in de menubalk vinden. Features zoals zoomen en filters zijn helaas nog niet beschikbaar. We werken hier hard aan om deze geweldige functies zo snel mogelijk beschikbaar te hebben op je Habbo app.

Is de camera functie beschikbaar voor iedereen?

Het nemen van foto's is gratis en iedereen kan er gebruik van maken. Als je van een foto een muur meubi wilt maken kost dit 2 credits per foto.

Worden de foto´s gemodereerd?

Ja. Ongepaste foto´s kunnen aangegeven worden bij het moderatie team door te klikken op het rode vlaggetjes icoon in de rechter fotohoek. Het moderatie team kan foto´s die niet aan de Habbo regels voldoen verwijderen en hier zal geen vergoeding voor komen. Natuurlijk worden foto´s niet zomaar verwijderd. Elke foto wordt altijd eerst bekeken.

Hoe zit het met de veiligheid? Is het mogelijk om foto's te maken met plaatjes die buiten het hotel zijn gemaakt?
Nee, dat kan niet. Met deze versie van de camera is het niet toegestaan om plaatjes buiten Habbo te gebruiken. Alleen inhoud binnen Habbo wordt gebruikt. Scrips en andere verboden activiteiten worden in deze versie niet ondersteund.

Kunnen de foto's geruild worden?
Ja. Zodra je een foto gekocht hebt, kun je deze ruilen met andere habbo's (net zoals een normale meubi).

Kunnen de foto's die met de oude Habbo Camera gemaakt zijn weer opnieuw gebruikt worden?
Nee, helaas blijven de foto's die met de oude Habbo camera gemaakt zijn onzichtbaar.

Waarom zijn de chat bubbles niet zichtbaar in de foto´s?
Heb je ooit een pratende foto gezien in het echte leven? Wij ook niet ;)

Kan ik mijn Habbo foto weer verwijderen?
Ja. Vind je foto op de site en klik hierop. Klik vervolgens op "verwijderen" om de foto van de site te verwijderen.

Waarom kan ik maar een deel van de filters/effecten gebruiken terwijl de rest van de effecten vergrendeld is?
De filters/effecten zijn gebonden aan de camera achievement niveaus. Door het bereiken van meer levels, krijg je meer leuke filters en effecten tot je beschikking!

Hoe werken de camera achievements? Wanneer ga ik naar de volgende level?
De 10 camera achievements zijn gerelateerd aan het aantal gekochte foto's:

Level 1 – 1 gekochte foto
Level 2 – 5 gekochte foto's
Level 3 – 15 gekochte foto's
Level 4 – 30 gekochte foto's
Level 5 – 50 gekochte foto's
Level 6 – 100 gekochte foto's
Level 7 – 200 gekochte foto's
Level 8 – 400 gekochte foto's
Level 9 – 800 gekochte foto's
Level 10 – 1600 gekochte foto's

Ben jij de eerste Habbo die tot level 10 komt? *Klik Klik*