Safety richtlijnen Habbo Help Tool

Naar aanleiding van een recente gebeurtenis op de Help Tool zijn hier een aantal richtlijnen om jouw eigen veiligheid optimaal te houden.

• Wees alert op neppe emails van Habbo! De hacker(s) zouden je per email vragenlijsten uit naam van Habbo kunnen sturen om op deze manier je wachtwoord, accountgegevens of andere gegevens te achterhalen. De Habbo Staff zal nooit om persoonlijke informatie vragen zoals wachtwoorden of credit card details in emails. Wanneer je dus zo'n mail voorbij ziet komen is dit zeker weten een scam! Klik daarom nooit op links in emails die je niet voor de volle 100% kunt vertrouwen.
  • Geef mensen die zich voordoen als Staff aan bij de Mods en meld het bij de Help Tool zodat wij verder onderzoek kunnen doen hiernaar.
  • Verander je Habbo wachtwoord(en) uit voorzorg. Hoewel de hacker(s) jouw wachtwoorden niet hebben gezien kan het zijn dat ze deze raden door middel van andere informatie.
  • Gebruik nooit hetzelfde wachtwoord voor verschillende sites.