Mr. Wallinga

- Wie is Mr. Wallinga?

Mr. Wallinga is een oude bezoeker die het Habbo Hotel op zijn duimpje kent. Hij kent alle kamers in het hotel als geen ander en speelt graag verstoppertje. 

 

- Wat moet je doen bij een Mr. Wallinga competitie?

Aan de hand van hints die gegeven worden op twitter: @habbo_staff wordt de verstopplek van Mr. Wallinga in stappen bekend gemaakt. De hints die gegeven worden gaan over de naam van de kamereigenaar. Als je denkt te weten van wie de kamer is waar Mr. Wallinga zich verstopt heeft, dan ga je naar het hotel en type je in de zoekbalk van de kamernavigatie :owner en dan de kamereigenaar in. Als je Mr.Walinga gevonden hebt, vul je in de betreffende kamer de poll in en zo maak je kans om te winnen.

 

- Ik heb geen twitter, dus ik kan de hints niet volgen.

Onjuist, het Habbo Staff Twitter account is voor iedereen beschikbaar, dus ook voor jou. Bezoek het Twitter account.

 

- Wat kan ik winnen bij de Mr.Wallinga competitie?

Er is een speciale Mr. Wallinga badge. Alleen de Habbo´s die de competitie winnen kunnen de badge krijgen.

 

- Ik heb al een keer gewonnen, kan ik nog een keer meedoen?

Ja, dat kan. Meedoen mag altijd, maar als je de badge al hebt krijg je geen nieuwe of andere badge.

 

- Mr.Wallinga staat in mijn kamer, mag ik meedoen?

Nee, als Mr.Wallinga jouw kamer uitzoekt om zich in te verstoppen kan je helaas niet meedoen aan de competitie. Maar hey, niet verdrietig zijn, er komt wel weer een nieuwe Mr. Wallinga waar je aan mee kan doen en nu ben je extra speciaal omdat jij samen met Mr.Wallinga een geheimpje deelt :)

 

- Ik heb meegedaan met meerdere accounts, ik weet zeker dat ik de eerste was, maar krijg toch geen prijs.

Cloon accounts zijn uitgesloten van deelname. Cloon accounts worden per direct gediskwalificeerd en bij herhaling riskeer je een ban. Niet doen dus!

 

- Ik heb Mr. Wallinga gevonden voordat de hints bekend waren, dus nu win ik zeker. 

Zeer zeker niet. Valsspelen vinden wij niet leuk, om de kans daarop zo klein mogelijk te houden, worden alleen de antwoorden meegenomen die na het plaatsen van de eerste hint zijn binnengekomen. 

 

- Mr. Wallinga staat in mijn kamer en met kick-wireds kan ik mijn vrienden helpen om de poll eerder in te laten vullen.

Slecht idee! Los van het feit dat we natuurlijk van je verwachten dat je de verstopplaats van Mr. Wallinga goed geheim houdt, is het saborteren van Habbo competities ten strengste verboden. Het plaatsen van een kick-wired waarbij andere Habbo´s de kans wordt ontnomen om mee te doen is daar een goed voorbeeld van. Doe je dit toch, dan riskeer je een 24-uurs ban en wordt je een maand lang uitgesloten van alle Habbo competities.

 

- Goede tip:

Speel eerlijk, dat is wel zo leuk voor iedereen! :)

 

 

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk