Algemene Competitie regels

De competities worden georganiseerd door Sulake Oy. De tijdsduur van elke competitie wordt gecommuniceerd in het betreffende nieuwsartikel op habbo.nl. Je mag alleen met meerdere Habbo’s deelnemen aan een competitie als dit erbij wordt vermeld.

De competitie inzendingen mogen geen materiaal bevatten die tegen de Habbo regels zijn en ook geen auteursrechtelijk beschermend materiaal bevatten.

Door deel te nemen aan onze competities, geef je toestemming dat wij jouw Habbonaam en inzending publiceren in Habbo en andere locaties. Hierbij geef je ook toestemming dat dit materiaal gebruikt kan worden als onderzoeksmateriaal.

De persoonlijke informatie van gebruikers worden niet gepubliceerd en ook niet gebruikt voor marketing doeleinden.

Meedoen met cloon accounts is niet toegestaan. Blijkt achteraf dat je wint met een cloon account, dan loop je de kans om gediskwalificeerd te worden.

De Sulake Staff kiest uit alle inzending een winnaar(s) uit. De winnaars worden gepubliceerd in het Habbo Hotel en social media.

Sulake Oy is niet verantwoordelijk voor inzendingen die niet ontvangen zijn door technische problemen. Sulake Oy heeft het recht om de algemene competitie regels op ieder moment aan te passen.

 

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk