Kamercompetities

Bij kamercompetities is het de bedoeling dat je een kamer bouwt zoals in de opdracht wordt aangegeven door de staff. Laat al je bouwtalent zien en probeer een zo goed mogelijke kamer te bouwen. Je mag alleen bouwen of in een groepje van maximaal 3 Habbo´s.

Vermeld bij de inzending alle namen van de Habbo´s die hebben meegewerkt. Stuur altijd een printscreen en een kamerlink mee naar competition.nl@sulake.com.

Prijzen kunnen verschillen. Van badges tot BC, van BC tot HC. Het kopieëren van kamers van andere Habbo´s en het gebruiken van kamers die al eerder gewonnen hebben bij competities is niet toegestaan en kan er voor zorgen dat je gediskwalificeerd wordt.

In sommige gevallen kunnen kamers gekopieërd worden op een staffaccount. Door mee te doen, geef je hier automatisch toestemming voor. Wanneer de kamer op je eigen naam blijft staan en ook gebruikt wordt in de navigatie, wordt de kamer tijdelijk een publieke kamer. JIj bent dan de host van de kamer! Het is niet toegestaan om de kamer in deze periode aan te passen. Tevens is het verboden om kickwireds te gebruiken om andere Habbo´s buiten te sluiten of andere rechten te misbruiken. Hier kan je een ban voor krijgen en zal je gediskwaliceerd worden en je prijs worden afgenomen.

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk