Habbo op je iPhone & iPad!

Habbo op je iPhone & iPad! Nu kun je Habbo overal met je mee naar toe nemen :).  Alle functies worden momenteel nog niet volledig ondersteund, maar daar wordt al hard aangewerkt. Je kunt Habbo verkennen, je eigen kamers bouwen en nieuwe vrienden ontmoeten.

Hoe log ik in?

Zorg ervoor dat je in het juiste hotel inlogt, zoals op Habbo.nl. Je kunt inloggen met hetzelfde Habbo account waarmee je in de browser versie inlogt. Je kunt nu ook inloggen via Facebook.

Heb je nog geen account op Habbo? Klik dan op "Ik heb geen account" om een nieuw account aan te maken. Houd er rekening mee dat je ouder dan 12 jaar moet zijn om Habbo te spelen.

Inlogproblemen

Zorg ervoor dat je een goede internet verbinding hebt. Heb je problemen dat de app crasht of vastloopt, probeer de Habbo app dan eens opnieuw op te starten:

- Dubbelklik op de Home knop op het toestel
- Veeg met je vinger van rechts naar links om door de apps te scrollen
- Veeg met je vinger naar boven om de app te sluiten

Je kunt ook alle andere apps die je open hebt staan sluiten om zo geheugen vrij te maken. Als je nog steeds problemen hebt, kun je het toestel opnieuw opstarten door gelijktijdig de aan/uitknop in te drukken.

Apparaten

Habbo op de tablet is geoptimaliseerd voor de iPhone 5, iPhone 6 en de iPhone 6 Plus. Het is compatibel met iPhone, iPad en iPod touch, maar je hebt hier wel de versie iOS 8.0 of hoger voor nodig.

Habbo is ook beschikbaar op Android.

Hoe kan ik Habbo Credits en Habbo Club kopen?

Als je de shop opent, zie een menu met jouw Credits, Diamanten, Duckets, HC en Builders Club status. Klik hierop en je aankopen zullen geopend worden. Vergeet niet om de rekening betalers eerst om toestemming te vragen!

Hoe kan je ruilen?

Je hebt hiervoor een ruilpas nodig. Zodra je de ruilpas hebt verkregen, kun je op de Habbo klikken met wie je wilt ruilen. Selecteer “Ruilen” in het menu en het ruilvenster zal worden geopend.

Wat kan ik doen in de tablet versie en wat ontbreekt er nog?

Onze ontwikkelaars werken er momenteel hard aan om je een volledige Habbo ervaring te geven. Op dit moment kan je al wat dingen die je ook in de web versie kunt doen, bijvoorbeeld  kamers bouwen, ruilen, lid worden van groepen (via groeps info), huisdieren trainen, bouwen met Builders Club, items kopen en verkopen op de Marktplaats, het inwisselen van Credit meubi, wireds gebruiken, relatiestatus, kamer uitnodigingen, kamer tags en je Habbo look veranderen. Je kunt ook nieuwe vrienden maken en chatten via de messenger.

We zijn al druk bezig met het maken van groepen, sfeerverlichtingen, jukebox en nog vele andere fantastische features voor Habbo.

Wat kan ik doen in Habbo voor iPad?
Net als op Habbo voor desktop en laptop kun je chatten, bouwen, en spelen, maar met enkele beperkingen.

Welke features zijn er sinds de launch inmiddels toegevoegd aan de iPad versie?

- App reviews
- Bouwblokken voor BC leden
- Builders Club
- Camera
- Chat bubbel
- Credit meubi koers
- Exclusieve aanbiedingen
- Facebook login
- Habbo op de achtergrond laten lopen zodat je kan multitasken zonder te worden afgemeld!
- Habbo Regels en Safety tips
- Habbo Club via de shop kopen
- Help tools
- Kamers creëren
- Kamers decoreren met muurversiering en vloeren (beschikbaar in "Vloer en Muur versiering" in de kamer instellingen i.p.v. in de shop zoals in de flash versie)
- Kamer tags
- Kamer promotie
- Kamer uitnodiging
- Lid worden van groepen (groep badges, groep Meubi)
- Navigator zoek-icoon
- Marktplaats: aankopen
- Marktplaats: verkoop eigen items
- Mogelijkheid om dobbelstenen te gooien
- Ontvang push notifications voor chat berichten
- Paardrijden
- Paspoppen gebruiken om je avatar aan te kleden
- Relatiestatus
- Ruilpas
- Ruil verbetering: systeem onthoudt een ruil totdat de speler de ruil eindigt
- Support voor de in-app aankopen, de Shop en Inventaris.
- Training van huisdieren en shop support
- Veiligheidsslot
- Veranderen van je Habbo motto
- Verbeteringen bij effecten en hand items
- Verbeteringen van de zoekopdrachten in de shop
- Visuele verbeteringen
- “Voice" knop naast chat balk
- Wireds

Wat kan ik op dit moment niet doen?

Een aantal features die op de Habbo tablet-versie ontbreken zijn: sfeerverlichting en groepfora. We hopen deze binnenkort te integreren.

Is er moderatie aanwezig op de App?

Voor de Habbo app is er tijdens openingstijden van het hotel ook dezelfde live moderatie aanwezig, net als de web browser versie. Ook wordt er gebruik gemaakt van de bobba filters. Users kunnen direct ongepast gedrag aangeven via de "Help" knop aan (zie vraagteken-icoon in de menubalk).

Welke iPads worden ondersteund?
iPad 2 tot en met de huidige versie.