Habbo voor Android

Habbo is nu beschikbaar voor Android! Nu kan je Habbo overal met je mee naar toe nemen:).  Alle functies worden momenteel nog niet volledig ondersteund, maar daar wordt al hard aangewerkt. Je kunt Habbo verkennen, je eigen kamers bouwen en nieuwe vrienden ontmoeten.

Hoe log ik in?
Zorg ervoor dat je in het juiste hotel inlogt, zoals op Habbo.nl. Je kunt inloggen met hetzelfde Habbo account waarmee je in de browser versie inlogt. Je kunt nu ook inloggen via Facebook. Let op! Als je een veiligheidsslot op je account hebt, kun je voor nu nog niet inloggen op een mobiele device. We zijn daar al druk mee bezig om dit mogelijk te maken. Jouw account is nog steeds veilig zolang je veiligheidsslot aan staat.

Heb je nog geen account op Habbo? Klik dan op "Ik heb geen account" om een nieuw account aan te maken. Houd er rekening mee dat je ouder dan 12 jaar moet zijn om Habbo te spelen.

Inlogproblemen
Zorg ervoor dat je een goede internet verbinding hebt. Heb je problemen dat de app crasht of vastloopt, probeer de Habbo app dan eens opnieuw op te starten:

–        Ga naar Instellingen
–        Ga op je toestel naar Applicaties of Applicatiebeheer
–        Kies Habbo
–        Kies Nu stoppen

Je kunt ook alle andere apps die je open hebt staan sluiten om zo geheugen vrij te maken. Als je nog steeds problemen hebt, kun je het toestel opnieuw opstarten door gelijktijdig de aan/uitknop in te drukken.

Apparaten
Habbo voor Android is geoptimaliseerd voor OS versie 4.2+, OpenGL2+, andere toestellen met een hoge resolutie.

Waar kan ik zien welke OS versie ik heb?
Volg de volgende eenvoudige stappen en je zult weten welke versie jij op je toestel hebt. Fluitje van een cent dus!

1- Open de instellingen van je toestel

2- Scroll naar "Telefoon info"

3. Zoek naar "Android Versie"

Hoe kan ik mijn Android telefoon updaten?
Android toestellen worden constant geupdate door Google. Niet elk toestel ontvangt nieuwe updates, maar als je een nieuwer toestel hebt is de kans groot dat deze updates uiteindelijk hun weg vinden naar jouw toestel.

1- Open de menu "instellingen" op je toestel. Je kunt deze openen via de instellingen die je op je home-scherm kunt vinden of door te drukken op de "menu-knop" en daarna "instellingen" te selecteren.
Omdat sommige updatebestanden vrij groot kunnen zijn en deze je dataverbruik kunnen verhogen, bevelen we je aan om tijdens het updaten je toetsel te verbinden met een draadloos netwerk.

2- Scroll naar "Info". De optie bevindt zich meestal onderin in jouw menu instellingen. Klik hier op om het te openen.

3- Klik op "update" (of "Software update" of "systeem update"). Dit bevindt zich meestal bovenin het menu. Als je geen "systeem update" optie hebt, dan kun je waarschijnlijk niet updaten via het toestel. Je zult hiervoor de support website van jouw telefoon moeten bezoeken en via deze site de updates te downloaden. Dit komt alleen voor bij oudere Android toestellen.

Hoe kan ik Habbo Credits en Habbo Club kopen?
Als je de shop opent, zie een menu met jouw Credits, Diamanten, Duckets, HC en Builders Club status. Klik hierop en je aankopen zullen geopend worden. Vergeet niet om de rekening betalers eerst om toestemming te vragen!

Hoe kan je ruilen?
Je hebt hiervoor een ruilpas nodig. Zodra je de ruilpas hebt verkregen, kun je op de Habbo klikken met wie je wilt ruilen. Selecteer “Ruilen” in het menu en het ruilvenster zal worden geopend.

Wat kan ik doen in de tablet versie en wat ontbreekt er nog?
Onze ontwikkelaars werken momenteel hard aan om je een volledige Habbo ervaring te geven. Op dit moment kan je al wat dingen die je ook in de web versie kunt doen, bijvoorbeeld  kamers bouwen, ruilen, lid worden van groepen, huisdieren trainen, bouwen met Builders Club, items kopen en verkopen op de Marktplaats en je Habbo look veranderen. Je kunt ook nieuwe vrienden maken en chatten via de messenger.

Welke features zijn er sinds de launch inmiddels toegevoegd aan de tabled versie?

- App reviews
- Bouwblokken voor BC leden
- Builders Club
- Camera
- Chat bubbel
- Credit meubi koers
- Exclusieve aanbiedingen
- Facebook login
- Habbo op de achtergrond laten lopen zodat je kan multitasken zonder te worden afgemeld!
- Habbo Regels en Safety tips
- Habbo Club via de shop kopen
- Help tools
- Kamers creëren
- Kamers decoreren met muurversiering en vloeren (beschikbaar in "Vloer en Muur versiering" in de kamer instellingen, i.p.v. in de shop zoals in de flash versie)
- Kamer tags
- Kamer promotie
- Kamer uitnodiging
- Lid worden van groepen (groep badges, groep Meubi)
- Navigator zoek-icoon
- Marktplaats: aankopen
- Marktplaats: verkoop eigen items
- Mogelijkheid om dobbelstenen te gooien
- Ontvang push notifications voor chat berichten
- Paardrijden
- Paspoppen gebruiken om je avatar aan te kleden
- Relatiestatus
- Ruilpas
- Ruil verbetering: systeem onthoudt een ruil totdat de speler de ruil eindigt
- Support voor de in-app aankopen, de Shop en Inventaris.
- Training van huisdieren en shop support
- Veiligheidsslot
- Veranderen van je Habbo motto
- Verbeteringen bij effecten en hand items
- Verbeteringen van de zoekopdrachten in de shop
- Visuele verbeteringen
- “Voice" knop naast chat balk
- Wireds

Is er moderatie aanwezig op de App?

Voor de Habbo op de tablet is er tijdens openingstijden van het hotel ook dezelfde live moderatie aanwezig, net als de web browser versie. Ook wordt er gebruik gemaakt van de bobba filters. Users kunnen direct ongepast gedrag aangeven via de "Help" knop aan (zie vraagteken-icoon in de menubalk).

Ik heb een Android toestel die geschikt is om Habbo te spelen, maar ik kan de app niet downloaden. Wat moet ik doen?

Je kunt contact opnemen met onze Klantenservice (https://help.habbo.nl/). Laat ons weten welk toestel je gebruikt en welke Android versie je momenteel gebruikt. We zullen ons best doen om het aantal ondersteunende toestellen te verhogen.